Saadet Partisi Aday Adaylarını Tanıttı

Saadet Partisi (SP) Karabük İl Teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıda Karabük‘ten milletvekili aday adaylığına başvuranlar kamuoyuna tanıtıldı.

SP İl binasında düzenlenen toplantıya Karabük İl Başkanı Muhsin Çebi, il yönetim kurulu üyeleri ve aday adayları katıldı. 12 Haziran‘da yapılacak olan milletvekilliği genel seçimlerinin kente ve ülkeye hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Başkan Muhsin Çebi, "Saadet Partisi‘nin halkımızın huzuran nasıl aday adayları çıkarttığını hep birlikte gördük. Hepsin birbirinden değerli halkı ve milleti için hizmet aşkı ile yanan gerçekten inandığı için bu işe soyunan kardeşlerimiz. Ben inanıyorum ki, bu kardeşlerimizden hangisi milletvekili olarak seçilirse, bun ülkeye güzel hizmet edeceklerdir" dedi.

Konuşmalarından arından Saadet Partisi‘nden Karabük milletvekili aday adayı olan Adnan Yıldırım, Aziz Altınok, Aziz Gündoğdu Erdoğan Yalçın, Fatma Güney, Huriye Cangül Yurt, İrfan Himmetoğlu, Latif Alper, Nihat İyican ve Ziya Ülhak Türk partililere tanıtıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile