Saadet Partisi Aday Tanıtım Toplantısı

Saadet Partisi Genel Başkan Başdanışmanı ve eski Adalet Bakanı Şevket Kazan, gelecek dönemde Cumhurbaşkanı yine Abdullah Gül olacağını bildirdi.

Saadet Partisi Antalya İl Başkanlığı, 30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını Şoförler odası düğün salonunda düzenlediği toplantıyla tanıttı.
Partinin Genel Başkan Başdanışmanı ve eski Adalet Bakanı Şevket Kazan, toplantıda yaptığı konuşmada, hayatını kaybeden eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın ruhuna Fatiha okunmasını istedi.
Yerel seçim ve genel seçimlerde başarı sağlayacaklarına inandığını ifade eden Kazan, şöyle konuştu:
" Mart ayı sonunda yapılacak yerel seçimler ve daha sonra yapılacak genel seçimler Saadet Partisi'ne parlamento yolunu açacaktır. Milli görüş eninde sonunda iktidar olacaktır. Baraj yüzde 1 de, yüzde 15 de olsa bu seçimde, Saadet Partisi gümbür gümbür gelecektir. Daha şimdiden Cumhurbaşkanı kim olacak, tartışmaları başladı.

Her ne kadar tartışma olursa olsun, gelecek dönemde Cumhurbaşkanı yine Abdullah Gül olacaktır. Türkiye'de çok şeyler değişecek. Ama en önemli değişiklik Saadet Partisi'nin parlamentoda yer almasıyla olacaktır."
İl Başkanı Galip Akın da, 1.5 aylık çalışmanın ardından belediye başkan adaylarını belirlediklerini söyledi.

Toplantıda, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Fatih Metin ile Finike ve Gündoğmuş dışındaki ilçe belediye başkan adayları tanıtıldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile