Saadet Partisi Genel Baskani Karamollaoglu, Gündemi Degerlendirdi Açiklamasi

'(Millet Ittifaki) Cumhurbaskani adayinin belirlenmesinin su anda erken oldugu kanaatindeyim. Zamani geldiginde bu istisarelerle karara baglanir' 'Geçirdigimiz zor dönemde iktidarin, biraz daha kucaklayici, kendisiyle belki ayni fikirleri paylasmayan ama içinde yasadigi krizi iyi bilen kesimlerle mutlaka bir araya gelmesi gerek'

Saadet Partisi Genel Baskani Temel Karamollaoglu, Millet Ittifaki'nin cumhurbaskani adayinin belirlenmesi için su anda erken oldugu kanaatinde oldugunu belirterek "Zamani geldiginde bu istisarelerle karara baglanir." dedi.

Karamollaoglu, parti genel merkezinde düzenledigi basin toplantisinda gündeme iliskin açiklamalarda bulundu, sorulari yanitladi.

Her alanda 2021'in zor bir yil oldugunu, yeni yila girerken de ümitlerin tükendigini ifade eden Karamollaoglu, yeni yilda da karamsar bir tabloyla karsilasilacaginin görüldügünü söyledi. Insanlarin mutsuz oldugunu dile getiren Karamollaoglu, "Saadet Partisi olarak her seyden önce bu ülkenin kaybolan umutlarini yesertmekte, insanimizin nesesini yeniden hayata geçirmekte kararliyiz." diye konustu.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in, ekonomideki kötü gidisin sadece fiyat artisindan ibaret oldugunu, artisin da marketçilerden ve stokçulardan kaynaklandigini dile getirdigini aktaran Karamollaoglu, problemin aslinda "kontrolden çikan ve ekonomiyi istikrarsizlik batagina sürükleyen AK Parti'nin yanlis politikalari" oldugunu savundu.

Temel Karamollaoglu, Türkiye'nin yönetim krizi yasadigini, demokrasi kriziyle de karsi karsiya olundugunu öne sürerek söyle devam etti:

"Bu geçirdigimiz zor dönemde iktidarin, biraz daha kucaklayici, kendisiyle belki ayni fikirleri paylasmayan ama içinde yasadigi krizi iyi bilen kesimlerle mutlaka bir araya gelmesi ve onlari dinlemesi gerek. Kim bunlar derseniz, basta meslek gruplari gelir. Odalar, diger meslek gruplari. Bütün bu odalar, gruplar, uzmanlasmis kesimleri temsil eden insanlardir."

Saadet Lideri Temel Karamollaoglu, CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu'nun cumhurbaskani adayligiyla ilgili "Ittifak kabul ederse bir sorun yok." sözlerinin hatirlatilmasi üzerine de "Cumhurbaskani adayinin belirlenmesinin su anda erken oldugu kanaatindeyim. Zamani geldiginde bu istisarelerle karara baglanir." dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile