Saadet Partisi İl Başkanı Yurtbay Açıklaması

Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Ünal Yurtbay, ülkenin ekonomik, ahlak ve siyasi olarak kuşatma altında olduğunu iddia etti.

Yurtbay, parti binasında düzenlediği basın toplantısında, halkın medya tarafından oluşturulan suni gündem bombardımanı ile karşı karşıya olduğunu öne sürerek, bu suni gündemin arkasında gizlenen ve herkesi ilgilendiren gerçek gündemlerin olduğunu söyledi.

"Ülke ekonomik, ahlaki ve siyasi olarak kuşatma altındadır" diye konuşan Yurtbay, ekonomik olarak kuşatılmanın en önemli delilinin, çok gelir elde eden kuruluşlar sıralamasında bankaların başı çekmesi olduğunu savundu.

Yurtbay, bankaların, dünyayı sömüren güçlerin birer tahsildarı konumunda olduğunu iddia ederek, şöyle devam etti:

"Alın terimizi sömürerek bu karları elde etmektedirler. Bunun için bankalar vasıtasıyla ekonomik olarak kuşatma altındayız. İkinci olarak ahlaken ve manen kuşatma altındayız. Gençliğimizin haline bir bakın. Uyuşturucu, alkol kullanımı ilköğretim çağlarına kadar inmiş, fuhuş yaygınlaşıyor, aileler çatırdıyor. Toplum ruhsal olarak çöküntüde. Bunlar durduk yere olmuyor. Bunlar toplumu uyuşturup kontrol altında tutmak ve daha iyi sömürmek için emperyalist güçlerin enstrümanlarından biridir. Ve son olarak, siyaseten kuşatma altındayız. Baktığımız zaman 1000 yıl dünyaya nizam veren ecdadın torunları, NATO'nun AB'nin yörüngesinden çıkamaz hale gelmiş. ABD'nin ağzının içine bakar hale gelmiş."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile