Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Titiz Açıklaması

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Emin Titiz, "2015 seçimlerinde aziz milletimizin de teveccühüyle Meclis'teki yerimizi alıp gerçekleri haykıracağız" dedi.

Titiz, gazetecilere yaptığı açıklamada, İslam alemi ve insanlığın büyük bir buhranın içerisinde olduğunu belirterek, Türkiye'de toplum dinamiklerinin çatırdamaya başladığını öne sürdü.
Türkiye'nin dış politikada İslam alemine liderlik yapması gerektiğini vurgulayan Titiz, şöyle konuştu:
"Türkiye, bu görüntüsüyle özellikle Ortadoğu'da denklemin etkisiz elemanı ve küresel güçlerin payandası durumundadır. Bütün bu saydığımız nedenlerden dolayı Türkiye adeta uçurumun kenarındadır. Merhum hocamız Necmettin Erbakan'ın deyimiyle toprak ayağımızın altından kaymaktadır. 45 yıllık siyasi tarihinde defalarca memleketi uçurumun kenarından alan bir milli görüş hareketi var. Bu fikriyatın temsilcileri olarak bizler, büyük bir misyonu omuzlamış durumdayız. Önümüzde yapacağımız çalışmalar, bu sebepten dolayı tarihi bir önem arz etmektedir. 2015 seçimlerinde aziz milletimizin de teveccühüyle Meclis'teki yerimizi alıp gerçekleri haykıracağız. Türkiye'yi düştüğü bu buhrandan kurtaracağız."
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile