Saadet Partisi’ne başsağlığı ziyareti

Zonguldak Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, beraberinde AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan ve partililerle birlikte, Saadet Partisi Alaplı İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek, Genel Başkan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ölümünden duyd



Saadet Partisi Alaplı İlçe Başkanı Yaşar Arıkan ile birlikte teşkilat binasında taziyeleri kabul eden partililere “başsağlığı” ve “sabırlar” dileyen Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, “Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Türk siyasetinin önde gelen liderlerinden biriydi ve aynı zamanda akademik çalışmaları bulunan bir bilim adamıydı. Acınızı paylaşıyor ve sabırlar diliyorum. Onun renkli ve lider kişiliği daima hafızalarımızda canlılığını koruyacaktır. Merhum Erbakan’a Allah’tan rahmet; Saadet Partisi camiasına, sevenlerine ve milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyorum.” dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan da Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın siyaset ve bilime çok önemli kazanımlar sağlamış bir lider olduğunu belirterek, “Kendisine bir kez daha Cenabı Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve milletimize bir kez daha başsağlığı diliyorum. Sayın Erbakan Hocamız, demokrasi adına güzel işlere imza attı. Milletle, devletin kaynaştırılması noktasında güzel çalışmalar yaptı. Bizi eğitti, yetiştirdi. Ülkemize güzel eserler bıraktı. Bu ülkenin geçmişinde birçok başbakanlar, devlet adamları güzel izler bıraktı. Bu vesileyle onlara da bir kez daha rahmet diliyorum. Onun yaptığı her şey, inanıyoruz ki hak içindi ve halk içindi. Dünya bir çınarını kaybetmiştir. Millet bir ilim erbabını, bir inanç erbabını, bir siyaset duayenini, bir millet sevdalısını yitirmiştir ama onun eserleri hep baki kalacaktır.“ dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile