Saba Tümer trafik kazası geçirdi

İstanbul Okmeydanı'nda bir kamyonun, önündeki otomobile çarpması sonucu meydana gelen zincirleme kazada toplam 14 araç birbirine girdi.

TEM Otoyolu'nun bir saat kapanmasına neden olan kazada, televizyon programcısı Saba Tümer'in de aralarında bulunduğu 4 kişi çevredeki hastanelere kaldırıldı.

TEM Otoyolu Okmeydanı sapağında saat 21.00 sıralarında meydana gelen kazada, kamyon sürücüsü Cengiz Şirin, sağ şeritteki bir kamyonun aynasına çarpması nedeniyle paniğe kapılıp önündeki otomobile çarptı. Sol şeritteki otomobilin de kamyonla bariyer arasına sıkıştığı kazaya arkadan gelen araçlar karıştı.

Kamyonun yanındaki otomobilin üzerine devrildiği, toplam 14 aracın birbirine girdiği kaza sonucu bir kişi otomobilinde sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin otomobilinden çıkardığı yaralı ile çeşitli yerlerinden yaralanan toplam 4 kişi ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Otomobiliyle program çekimi için Bağcılar'daki stüdyoya gitmek üzere şoförünün kullandığı Mercedes Vito marka minibüsle yola çıkan ünlü sunucu Saba Tümer de zincirleme kazaya karıştı. Kazada hafif yaralan ve Amerikan Hastanesi'nde kontrolleri yapılan Tümer'in, kaza sırasında cep telefonunun da kaybolduğu öğrenildi.

Zincirleme kaza nedeniyle trafiğe kapanan TEM Otoyolu'nda uzun kuyruk oluştu. Polis ve itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu araçların çekicilerle kaldırılmasıyla yol trafiğe açıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile