Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erda Şafak Açıklama Yaptı

Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şafak, ''Anadolu Ajansı, 92 yıldır Türk basınının haber ihtiyacını karşılamak konusunda gayet başarılı çalışmalar sürdürmektedir. Takip ettiği haberlerle yazılı ve görsel mecrada önemli bir boşluğu doldurmaktadır'' dedi.

Şafak, milli mücadeleyi dünyaya duyurmak için Atatürk'ün direktifleriyle 6 Nisan 1920'de kurulan AA'nın 92. yılı dolayısıyla AA muhabirine yaptığı açıklamada, AA'nın 92 yıldır Türk basınının haber ihtiyacını karşılamak konusunda gayet başarılı çalışmalar sürdürdüğünü belirtti.

Erdal Şafak, ''AA, takip ettiği haberlerle yazılı ve görsel mecrada önemli bir boşluğu doldurmaktadır. Önümüzdeki yıllarda da bu misyonunu sürdüreceğine inanıyorum'' dedi.

Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erhan Başyurt da Anadolu Ajansı'nın güvenilir bir kaynak olduğunu ifade ederek, ''Anadolu Ajansı Türkiye'nin her yerine ulaşarak haber aktarma imkanına sahip olduğu için vazgeçilmez bir kaynak olarak görülüyor. Ajans, haberlerindeki güvenilirlik dolayısıyla gazeteler açısından tercih edilen bir kaynak konumunda. Ajans, aynı çizgide devam ediyor'' diye konuştu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile