Sabiha Gökçen'in 'Uyku Kabinleri'Ne Avrupa Bölge Birinciligi Ödülü

Sabiha Gökçen'in 'Uyku Kabinleri'Ne Avrupa Bölge Birinciligi Ödülü

Sabiha Gökçen Havalimani üzerinden seyahat edenlere yatak, dus, dinlenme imkani sunan “uyku kabinleri” Bangkok’ta gerçeklesen FAB Awards Havalimani Yiyecek ve Içecek-Konaklama Konferansi ve Ödülleri 2023’te “En Iyi Misafirperverlik Girisimi” kategorisinde Avrupa bölge birincisi seçildi. CEO Ömer Alaettinoglu, “Türk misafirperverligini havalimanlarimizda da tüm dünyaya göstermek istiyoruz” dedi.

Istanbul Sabiha Gökçen (ISG) Havalimani dis hatlar terminalinde hayata geçirilen “uyku kabinleri” hizmeti, havacilik sektörünün en önemli ödüllerinden birini aldi. Seyahat öncesi yolculara terminal içinden çikmadan ve rahatsiz edilmeden uyuma, dinlenme ve çalisma imkani sunan yeni konsept, bu yil 13 Eylül’de Bangkok’ta gerçeklesen FAB Awards Havalimani Yiyecek ve Içecek arti Konaklama Konferansi ve Ödülleri 2023’te etkinliginde “En Iyi Misafirperverlik Girisimi” kategorisinde Avrupa bölge birincisi seçildi.

Seyahat yorgunlugunu zevkli bir molaya dönüstürüyor

Sabiha Gökçen Havalimani pasaport kontrol noktasi sonrasinda asma kat alaninda yolculara hizmet veren Kepler Uyku Kabinleri, seyahat yorgunlugunu zevkli bir molaya dönüstürüyor.

Uyku kabinleri, içerisinde yolcularin rahatça dinlenebilecegi uyku üniteleri, duslar, akilli tuvaletler, valizlerini güvenle saklayabilecekleri dolaplar ve bir teras alani gibi imkanlar sunuyor. Her uyku ünitesinde çesitli dijital platformlari ve kablolu televizyon kanallari izleme imkani sunan TV ekrani, ergonomik yataklar, çalisma masasi, dünya genelindeki priz tiplerine uyumlu sarj üniteleri, rahatlamaniz için deniz dalgasi sesi veren ve ses seviyesi ayarlanabilen bir hoparlör ile bir tablet bilgisayar yer aliyor.

CEO Alattinoglu: "Dünyaya açilacagiz"

Bangkok’ta alinan birinciligi degerlendiren Kepler Kulübü Kurucusu ve CEO’su Ömer Alaettinoglu, havalimanlarinda kisa süreli konaklama denilince akla gelen ilk marka olmak için çalistiklarini belirterek, “Bir Türk firmasi olarak, teknoloji ile konaklama deneyimini birlestiren, farkli ve yenilikçi bir konsepti ilk defa ülkemizde hayata geçirdik ve sivil havaciligin en prestijli ödüllerinden birini Avrupa 1.’si seçilerek Türkiye’ye ve Sabiha Gökçen Havalimani’na getirmis olduk. Önümüzdeki senelerde dünyaya açilmak ve Türk misafirperverligini, her ülkenin kendi adina çok stratejik noktasi olan havalimanlarinda bütün dünyaya tanitmak istiyoruz. Bu dogrultuda, bütün Kepler ekibinin çabalarinin bu ödülle tescillenmis ve yurt disinda da takdir görmüs olmasindan mutluyuz” dedi.

Girisimlerine neden “Kepler” adini verdiklerini de açiklayan CEO Alaettinoglu, "Evreni anlamaya yönelik merakli ve bilimsel yaklasimini onurlandirmak için sirketimize Kepler adini verdik" ifadelerini kullandi.

Alaettinoglu, gelecek planlari için ise, bu sene sonunda Malezya Kuala Lumpur Uluslararasi Havalimani içerisinde iki, ve Letonya Riga Uluslararasi Havalimani içerisinde iki olmak üzere toplam dört adet yurt disi lokasyonlarinin faaliyete geçmis olacagini duyurdu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile