'Yarını düşünmeden harcıyorlar'

'Yarını düşünmeden harcıyorlar'

Usta aktör Cüneyt Arkın'ın, "Ben bu ülkede bir sürü film yaptım ama hastalığımdan sonra hala çalışmaya ihtiyacım var" açıklamasına Necati Şaşmaz, "İnsanlar harcamalarını yapıyorlar, bu harcamalar neticesinde yarını düşünmeme gibi durumları ortaya çıkıyor. Kazandığını harcıyor" yorumunu yaptı.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Mesut Yar ile Burada Laf Çok programına konuk olan Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz samimi açıklamalarda bulundu.

Yar'ın, "Cüneyt Arkın’ın 'ben bu ülkede bir sürü film yaptım ama hastalığımdan sonra hala çalışmaya ihtiyacım var' dedi. Bu tuhaf gelmiyor mu bunca yıl sonra? Sende 8 senedir Kurtlar Vadisi'ni çekiyorsun" sorusu üzerine Şaşmaz şöyle yanıt verdi:

"Ben yapımcı olmasaydım, Kurtlar Vadisi'ne başrol oyuncusu olarak girmeseydim bu işe belki de girmezdim. Bu bir imkandı, fırsattı, şanstı, kısmetti her neyse. Bu Allah’ın bana lütfuyfu, ben bana çizilmiş olan yolda yürüdüm. Ama benim aslında mücadelem sabrımdı, çok sabrettim. Hiçbir şey mücadelesiz olmuyor. 8 yıl ana karakterle diziyi götüren başka bir dizi var mı? 8 yıl ben sabrettim, çalıştım, çabaladım. Bu küçümsenmeyecek bir şey. Ama piyasamız içerisinde çalışıyorsunuz, bir dönem boşta kalıyorsunuz, sonra başka bir dizide oynuyorsunuz, sonra yine boşta kalabiliyorsunuz. Burada çalıştığınız anda benim gözlem yaptığım kadarıyla insanlar diyor ki, hep böyle gidecek herhalde. Bana ilk günde dostlarım hep böyle gitmeyecek dediler. O yüzden ben idaresi ve imkanını kendine yetecek kadar yaşayan birisi oldum. Bu piyasada bir de bir yerlerde oynadığınız zaman ona göre harcama, o role bürünme durumları da çıkıyor. İnsanlar harcamalarını yapıyorlar, bu harcamalar neticesinde yarını düşünmeme gibi durumları ortaya çıkıyor. Kazandığını harcıyor. Sonrasını düşünmediği için kendi sigorta sistemini kurmadığı için, sonraki günlerde sıkıntılara düşebiliyor."

"BEN İNSANA YATIRIM YAPIYORUM"


Daha güzel işler yapmak için birikim yaptığını söyleyen Şaşmaz, "Ben en iyi yatırımın insana yatırım olduğunu düşünüyorum. Kendi yetiştirdiğim elemanlarla çalışıyorum. Ara elemanlar yetiştirdim ve onların bir çoğu dizide kurguda. Ben yatırımlarımı kendi işme yapıyorum yoksa bir kenarda biriktirip mezara götürecek değilim" şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE

'Yarını düşünmeden harcıyorlar'

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile