Saç Kesim Uzmani Ve Egitmen Osman Balci, Konya Hair Fest'te

Saç Kesim Uzmani Ve Egitmen Osman Balci, Konya Hair Fest'te

Konya’da Türkiye’nin en büyük Hair Fest organizasyonu gerçeklestirildi. Konya Hair Fest’te egitim veren ve jüri üyesi olan Erkek Saç Kesim Uzmani ve Egitmen Osman Balci, “Türkiye genelinden organizasyonda yarisan 160 katilimci var” dedi.

Türkiye’de bir ilk olma özelligi tasiyan “Konya Hair Fest”, Konya Selçuklu Kongre Merkezi’nde egitim seminerleri ve yarismalar ile sona erdi. Konya Hair Fest’te Erkek Saç Kesim Uzmani ve Egitmen Osman Balci ve Türkiye’nin akademik olarak en iyi kesim egitmeni Arca Acar tarafindan kadin ve erkek kuaförlerine ücretsiz egitimler verildi.

160 kisinin katildigi yarismada ise Türkiye genelinden gelen yarismacilar yaristi. Egitim ve yarismalarin sonunda katilimcilara ödülleri ve sertifikalari takdim edildi.

“Egitimler Türkiye’de bir ilk”

Konya Hair Fest’te egitim veren ayni zamanda jüri üyesi olan Erkek Saç Kesim Uzmani ve Egitmen Osman Balci, Türkiye genelinde erkek ve bayan kuaförlere egitim verdigini söyleyerek, “Türkiye genelinde erkek kuaförlerine ve bayan kuaförlerine egitimler veriyorum. Yurt disinda egitimler veriyorum. Bugün de Konya’dayiz. Konya’da 1 gün seminer 1 gün de yarisma yaptik. 160 kisinin yaristigi organizasyonda Türkiye genelinden katilimcilar var. Türkiye genelinden jüri üyeleri var. Türkiye genelinden berberler odasi baskanlari var. 41 ilin berberler odasi baskanlari buradaydi. Türkiye’nin her yerinden yarismacilar burada. Konya Hair Fest’te Türkiye’de bir ilki gerçeklestiriyoruz. Bu egitimlerin Türkiye’de bir ilk. Durumu olmayan herkes egitimlere katildi, ücretsiz bir egitimdi. Bu tür yarismalarin Türkiye’nin her yerinde olmasini istiyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile