Sadikoglu'ndan Baskanlar Taskin Ile Geçitle Istisare

Sadikoglu'ndan Baskanlar Taskin Ile Geçitle Istisare

Malatya Ticaret ve Sanayi Odasi (MTSO) Yönetim Kurulu Baskani Oguzhan Ata Sadikoglu, 31 Mart’ta göreve seçilen Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit ve Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin’a hayirli olsun ziyareti gerçeklestirdi.

Malatya TSO Meclis Baskani, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyelerinin de yer aldigi ziyaretlerde belediye baskanlarinin hizmet alanlari olan belediyeler ve sehrin geneli üzerine istisarelerde bulunuldu.

Hayirli olsun dileklerini ileten Baskan Sadikoglu, 6 Subat depremlerinden büyük yaralar almis Malatya’nin daha hizli ayaga kalkmasinda merkez ilçe belediye baskanlarina önemli görevler düstügünü belirterek, istisare kültürü ile her konuda katkiyi sunmaya hazir olduklarini dile getirdi.

Kendi ekonomik imkanlari ile evini veya isyerini insa etmek isteyenlerin hala imar sorunu ile karsilastigini aktaran Baskan Sadikoglu, her iki belediye baskanindan da imarin bir an önce açilmasini istedi.

Ziyaretten duyduklari memnuniyeti ifade eden Yesilyurt Belediye Baskani Prof. Dr. Ilhan Geçit ve Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin, Malatya’nin en büyük sivil toplum örgütü olan Malatya Ticaret ve Sanayi Odasi ile istisare ve ortak çalismanin, sehrin yeniden ihyasi sürecinde büyük önem tasidigina vurgu yaptilar.

Sik sik Oda üyeleri ile bir araya gelmek istediklerini kaydeden belediye baskanlari, ziyarette dile gelen sorunlari not ederek en kisa sürede çözüme kavusturulmasi için çalisma yapacaklarini dile getirdiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile