Safranbolu Belediyesi'nden Kadinlara Kolaylik Saglayacak Hizmet

Safranbolu Belediyesi'nden Kadinlara Kolaylik Saglayacak Hizmet

Safranbolu Belediyesi’nin kislik gida hazirliklarina baslayan kadinlara kolaylik saglamak amaciyla sürdürdügü faaliyet, yogun ilgiyle devam ediyor.

Safranbolu Belediyesi, daha önce serada yetistirilen domateslerden salça üretmek için alinan makineyi halkin kullanimina açarak, vatandaslara randevu sistemi ile salçalik domateslerini çekebilme imkani veriyor. Halkin bu durumdan faydalanabilmesi için Safranbolu Kültür ve Egitim Merkezi’nden (SAKEM) randevu almasinin yeterli olacagini belirten Safranbolu Belediye Baskani Elif Köse, “Hemsehrilerimize, hayatin her alaninda onlarin yaninda oldugumuzu hissettirmek istiyoruz. Bu amaçla çesitli projeler gerçeklestiriyoruz. Her zaman söyledigimiz gibi, Safranbolu’yu Safranbolu halki ile birlikte istisare içerisinde yönetiyoruz. Konu ile ilgili tarafimiza iletilen iyi dilekler ve olumlu tepkiler için tesekkür ediyorum” dedi.

Salça çekimi için SAKEM’de bulunan bazi vatandaslar saglanan hizmetten dolayi mutlu olduklarini kaydederek, “Daha önce uzun süre emek sarf ettigimiz salça yapiminda, simdi çok daha hizli sekilde isimizi bitiriyoruz. Baskanimiza ve ekibine tesekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile