Sağlam: 'İki şampiyon karşılaşacak'

Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Konyaspor ile oynayacakları yeni sezonun ilk maçı için, 'iki şampiyon karşılaşacak' dedi.

Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Konyaspor ile oynayacakları yeni sezonun ilk maçı için, "iki şampiyon karşılaşacak" dedi. Yeni sezon fikstürünü değerlendiren Sağlam, "Bank Asya'nın şampiyonu ve renktaşlarımızla oynamak büyük keyif verecek. Geçen sezonun iki şampiyonu karşılaşacak" dedi.

Şölen havasında ve futbol kalitesi yüksek bir sezon olmasını dileyen Sağlam, "Konyaspor'a karşı hangi düşünce ile oynadıysak, ikinci maçımız da aynı şekilde olacak. Sadece ilk maçımızı taraftarımızın önünde oynayarak sezonu açalım isterdik" diye konuştu.

Bu sezona da şampiyonluk iddiasıyla başlayacaklarını ifade eden Sağlam, "rakiplerimiz bize karşı farklı bir motivasyonla oynayacak. İçerdi ve dışarıda kazanmayı düşünen, her geçen gün futbol kalitesini üst seviyeye çıkaran takım olmalıyız" dedi.

Bursaspor başkanı İbrahim Yazıcı, "bence iyi bir fikstür. Ama her maç zor olacak. Türkiye'de artık ufak takım kalmadı. Geçtiğimiz sezon neler oldu hep birlikte gördük" ifadelerini kullandı.

Bir gazetecinin, "Beşiktaş kulübüne sezon sonunda taraftarların stada alınması konusunda mesaj göndermiştiniz. Bu mesajınız hala geçerli mi?" sorusuna Yazıcı, "bu konuyu defalarca söyledim. İlk maç bize çıkarsa ben açarım dedim. İlk maçımız orada. Şimdi bu maçın zamanı gelmeden Beşiktaş açıklamalı. Maç zamanı gelirse kıymeti olmaz. Adı önceden konulmalı. Umarım şimdiden söylerler ve önemli bir adım atarlar" cevabını verdi.



CNN Türk
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile