Sağlam, skora endeksli değerlendirmelerden dert yandı

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Manisaspor'u 2 - 0 mağlup eden Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, skor endeksli değerlendir

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Manisaspor'u 2 - 0 mağlup eden Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, skor endeksli değerlendirmelerden dert yandı.

Geçen hafta kaybettikleri Trabzonspor maçında bile oyunun hakiminin kendileri olduğunu belirten Sağlam, "Özellikle son haftalarda aldığımız sonuçlardan sonra, kamuoyunda 'düşüş mü var ?' diye bir eleştiri vardı. Kaybettiğimiz Trabzonspor maçından sonra bile spor kamuoyundaki yazarlarımız sonuca göre bizim kötü olduğumuzu yazdı. Buna katılmıyorum. Kaybettiğimiz maçta bile karşılaşmanın hakimi bizdik. Bu sonuç, ligin zirvesindeki yerimizi sağlamlaştırdı. Güzel bir moral oldu." dedi.

Manisaspor karşılaşmasının kendileri açısından çok önemli müsabaka olduğunu belirten Sağlam, son haftalarda kaybettikleri maçlardan sonra kazanmanın liderlik yarışında kendilerine güzel bir moral olduğunu ifade etti. Özellikle oyuncularını tebrik eden Sağlam, şöyle konuştu;

"Kazanmamız gereken bir karşılaşmaydı. Oyuncularımı özellikle tebrik etmek istiyorum. Hepsi önemli sorumluluk aldı. Gollerimizin yanında direktör dönen ve kabul edilmeyen pozisyonlarımız vardı."

Galip gelemediklerinden dolayı üzerlerinde baskı olduğundan Manisaspor maçının önemli olduğunu kaydeden Bursasporlu oyuncu Ömer Erdoğan, bu çıkışlarını devam ettireceklerini aktardı. Ömer, "Kolay bir maç oynamadık ama biz işimizi kolaylaştırdık. Manisaspor, bir hafta önce Galatasaray karşısında haklı bir galibiyet aldığından, maçı kolaylaştırdık. 90 dakika boyunca maçın tek hakimi bizdik. Güzel bir galibiyet aldık." şeklinde konuştu.

Sağlam, 24 Kasım'da deplasmanda oynayacakları Şampiyonlar Ligi maçında da Valencia karşısında gol bulacaklarını ve teslim olmayacaklarını vurguladı.

Manisaspor karşısında galip gelmenin kendileri için çok önemli olduğunun altını çizen Bursasporlu futbolcu İbrahim Öztürk, 90 dakika boyunca sahanın tek hakiminin kendileri olduğunu açıkladı. Galibiyete odaklandıklarını ve herkesin bunun bilincinde olduğunu anlatan İbrahim, şöyle konuştu;

"Haklı bir galibiyet aldık. Skor farklı olabilirdi. 2-0'dan sonra rahatladık. Üzerimizden baskıyı attık."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile