Saglik Bakanligindan Özel Klip Açiklamasi 'Bu Son Olsun Bu Son'

Saglik Bakanligindan Özel Klip Açiklamasi 'Bu Son Olsun Bu Son'

Saglik Bakanliginca Covid-19 ile mücadele kapsaminda ‘Kollari siviyoruz’ sloganiyla baslatilan asilama kampanyasina özel bir klip hazirlandi. Klipte, Cem Karaca’nin seslendirdigi “Bu son olsun” sarkisi, yeni sözlerle yorumlanarak Sertab Erener tarafindan seslendirildi.

Saglik Bakanligi tarafindan Covid-19 pandemisi ile mücadele kapsaminda baslatilan asilama kampanyasi, yeni gruplarin da dahil edilmesiyle hizli bir ivmeyle devam ediyor. Bu kapsamda baslatilan kampanyanin slogani ise ‘Kollari siviyoruz’ oldu. Bakanlik, bu slogana özel bir klip hazirladi. Saglik Bakani Fahrettin Koca da hazirlanan klibi sosyal medya hesabindan su not ile paylasti:

“Rahmetli Cem Karaca’nin seslendirdigi ’Bu son olsun’ sarkisini yeni sözlerle yeniden yorumlayarak asi kampanyamizin sesi olan Sertab Erener’e tesekkür ederim.”

Bestesi Mehmet Soyarslan’a ait olan ve Cem Karaca’nin seslendirdigi, “Bu son olsun” parçasinin sözleri, pandemi ile mücadele çerçevesinde yeniden yorumlanarak Sertap Erener tarafindan seslendirildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile