Saglik Bakanliginin Kovid-19 Asilama Kampanyasi Ünlülerin Destegiyle Devam Ediyor

Bakan Koca, 'Kollari Siviyoruz' sloganiyla yürütülen asilama kampanyasi için hazirlanan, müzisyen Zeynep Bastik'in yer aldigi kamu spotunu paylasti Zeynep Bastik: 'Birbirimize kavusmayi, birlikte gülüp eglenmeyi o kadar özlemistik ki... Asiyla birlikte hayatlarimiz tekrar normale dönmeye basladi. Ama tehlike hala geçmis degil. Lütfen asilarimizi olalim, ayni sikintilari bir daha yasamayalim'

Saglik Bakanliginca, Kovid-19'la mücadele için yürütülen asilama kampanyasi kapsaminda müzisyen Zeynep Bastik'in yer aldigi kamu spotu hazirlandi.

Saglik Bakani Fahrettin Koca, Twitter hesabindan, "Kollari Siviyoruz" sloganiyla yürütülen Kovid-19 asilama kampanyasi kapsaminda hazirlanan, Zeynep Bastik'in vatandaslari asi olmaya çagirdigi kamu spotunu paylasti.

Zeynep Bastik, kamu spotunda, "Birbirimize kavusmayi, birlikte gülüp eglenmeyi o kadar özlemistik ki... Asiyla birlikte hayatlarimiz tekrar normale dönmeye basladi. Ama tehlike hala geçmis degil. Lütfen asilarimizi olalim, ayni sikintilari bir daha yasamayalim." ifadelerini kullandi.

Ünlü müzisyen, oyuncu, sporcu ve doktorlarin destek verdigi kampanyanin kamu spotlarinda daha önce Sener Sen, Ezgi Mola, Haluk Bilginer, Cem Yilmaz, Okan Bayülgen, Candan Erçetin, Cedi Osman, Kivanç Tatlitug ve Dr. Mehmet Öz yer almisti.

Çekimleri süren, birçok ünlünün yer alacagi kamu spotlari, televizyon kanallarinda yayimlanmaya devam edecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile