Saglik Çalisanlarindan Yaza 'Merhaba'' Partisi

Saglik Çalisanlarindan Yaza 'Merhaba'' Partisi

Sentez Saglik Hizmetleri A.S. çalisanlari ’’Yaza Merhaba ve 15. Yil’’ partisinde bulustu.

Hastanenin terasinda gerçeklesen partiye bini askin, doktor, hemsire, saglik çalisanlari ve hastane görevlileri katildi.

Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Müdürü Ö. Emre Kubba gerçeklestirilen etkinlikte söz alarak, 15. yilda misafirlerin güvenleri, çalisanlarin güler yüzü ve profesyonelligi ile çok çalistiklarini kaydetti.

Deger katan saglik hizmeti sunduklarinin altini çizen Kubba, ’’15 yildir bölge halkina kaliteli ve güvenli saglik hizmeti vermek için çok çalistik. Kalitemiz 9 defa tescillendi. 4 milyonu askin insan saglikla taburcu oldu. 800 bini askin hastamiza acil müdahalede bulunduk, 300 bini askin cerrahi operasyona imza attik, 150 bin yabanci misafirimize sifa olduk. 20 bin bebek hastanemizde dünyaya geldi. Personel sayimiz ise bini asti. 15 yilda saglik alaninda hatiri sayilir düzeyde ileri düzey teknolojileri ve yöntemleri bölge halkimizin hizmetine sunduk. Tüm krizleri atlattik, çalisanlarimizla aile olduk ve her türlü zorlugun üstesinden birlikte geldik deger katan saglik hizmetimiz için hep omuz omuzaydik. Bu özel günde, hastanemizde emek vererek 5., 10. ve 15. Yilini tamamlayan aile üyelerimize plaketlerini ve hediyelerini takdim ettik ve 15. Yilimizi pasta merasimi ile sonlandirdik. Emegi geçen herkese yürekten tesekkürlerimi sunuyorum’’ diye konustu.

Çalisanlardan olusan ’’Sifa Veren Sesler Korosu’’ da etkinlikte canli performans göstererek sahne aldi. Hastanede besinci, onuncu ve on besinci yilini tamamlayan yaklasik 90 personele (hekim ve çalisanlara) Hastane Genel Müdürü Ömer Emre Kubba, Genel Müdür Yardimcisi Haluk Gültekin, Genel Müdür Yardimcisi ve Insan Kaynaklari Müdürü Emine Kursun, Bashekim Prof. Dr. Ekber Sahin, Bashekim Yardimcilari Doç. Dr. Ataman Gönel, Dr. Ezgi Salar, Hasta Bakim Hizmetleri Müdürü S. Sema Serpil Kiliç tarafindan da plaket ve hediye takdiminde bulunuldu. Plaket töreninin ardindan üst yönetim, hekimler ve çalisanlar ile 15. yil için hazirlanmis olan özel pasta kesildi.

Dj performans ve yiyecek ikramlari ile devam eden etkinlik personellerin gönüllerince eglenmesi ile son buldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile