Sağlık İl Müdürü Türkyılmaz, hastaları ziyaret etti

Kırıkkale Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Bediha Türkyılmaz, 1 Ekim Uluslararası Yaşlılar Günü münasebetiyle Yüksek İhtisas Hastanesi (YİH) Geriatri Merkezi'nd

Kırıkkale Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Bediha Türkyılmaz, 1 Ekim Uluslararası Yaşlılar Günü münasebetiyle Yüksek İhtisas Hastanesi (YİH) Geriatri Merkezi'nde yatan hastaları ziyaret etti. Türkyılmaz, hastalara acil şifalar diledi, karanfil verdi, çikolata ikram etti.

Ziyarete Uzm. Dr. Bediha Türkyılmaz'ın yanı sıra YİH Başhekim Yardımcısı Dr. Hüdaverdi Nurlu, Dr, Adem Yeni, Hastane Müdürü Mustafa Gümüşsoy ve hastane hemşireleri katıldı. Hastaneden memnuniyetini dile getiren hastalar, 'Bize burada kendi evimizden rahat bakıyorlar. Allah devletimize zeval vermesin' dedi.

Ziyaret sonunda açıklamalarda bulunan Türkyılmaz, "Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılık dönemi itibar gerektirmektedir, bu aynı zamanda bir minnet borcudur. Yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınmaları gerekir. Bir ömrün büyük kısmım topluma ve ülkeye hizmetle geçirmiş insanların, yaşlandıkları ve bakıma muhtaç oldukları dönemde ömürlerinin sonuna kadar insan onuruna yakışır bir şekilde bakım talep etme haklan vardır." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile