Saglik Kampüsüne Katli Otoparkla Etkili Çözüm Açiklamasi 530 Araç Kapasiteli Olacak

Saglik Kampüsüne Katli Otoparkla Etkili Çözüm Açiklamasi 530 Araç Kapasiteli Olacak

Sakarya Büyüksehir Belediyesi, hastane bölgesinde gerçeklestirecegi katli otopark projesi için yeniden ihaleye çikiyor. Bölgede parklanmaya çözüm getirecek 530 araç kapasiteli proje için, 29 Eylül Cuma günü ihale gerçeklestirilecek. Baskan Yüce, “Insallah hayata geçirecegimiz proje ile bölgenin otopark sorununu çözecegiz” dedi.

Sakarya Büyüksehir Belediyesi, sehre kazandiracagi katli otopark projesi için yeniden ihaleye çikiyor. Hastane bölgesinde insa edilecegi açiklanan projeyle, bölgede yasanan park sorununa karsi 530 araç kapasiteli katli otoparkla çözüm üretilecek. Toplamda 4 bin 561 metrekare arsa alani üzerinde hayata geçecek olan proje için, 29 Eylül Cuma günü yapim ihalesine çikilacak. Egitim ve Arastirma Hastanesi, 250 yatakli Kadin Dogum ve Çocuk Hastanesi, 106 yatakli Acil Durum Hastanesi, Afet Koordinasyon Merkezi ve eczanelerin yani sira Büyüksehir Belediyesi Tip Merkezi ve Ticaret Merkezi’nin insa edildigi bölgede, projenin hayata geçirilmesiyle birlikte parklanma sorununun ortadan kaldirilmasi hedefleniyor.

Büyüksehir Belediye Baskani Ekrem Yüce, “Büyüksehir Belediyemiz tarafindan daha önce projelendirilen katli otopark projesi için yeniden ihaleye çikiyoruz. Saglik kampüsü haline gelen hastane bölgesinde parklanmaya etkili çözüm üretecegiz. 4 bin 561 metrekare arsa alani üzerinde 530 araç kapasiteli katli otopark projemizi hayata geçirecegiz. Sehrimiz ve bölgemiz için hayirli olmasini temenni ediyorum” diye konustu.

Saglikta Sakarya’nin üssü haline gelen bölgede parklanmaya etkili bir çözüm sunacaklarini kaydeden Yüce, “Biliyorsunuz, hastane bölgemiz Egitim ve Arastirma Hastanesi, 250 yatakli Kadin Dogum ve Çocuk Hastanesi, 106 yatakli Acil Durum Hastanesi, Afet Koordinasyon Merkezi ve eczaneler bu bölgede yer aliyor. Ayni zamanda Tip Merkezi ile Ticaret Merkezimiz de burada tamamlaniyor. Insallah hayata geçirecegimiz proje ile bölgenin otopark sorununu çözecegiz” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile