Sağlık Meslek Liseleri İller Arası Bilgi Yarışması Yapıldı

Sağlık Meslek Liseleri İller Arası Bilgi Yarışması Yapıldı

Yaşar Çilsal Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve Avrupa Hastanesi’nin katkılarıyla düzenlenen Sağlık Meslek Liseleri İller Arası Bilgi Yarışması Kayseri İl Özel İdaresi konferans salonunda yapıldı.

Kayseri İl Özel İdaresi konferans salonunda gerçekleştirilen yarışma, Anadolu Sağlık Meslek Lisesi koordinatörlüğünde ve Avrupa Hastanesi’nin katkıları ile gerçekleştirildi.

Bilgi yarışmasına Kayseri Kadı Burhanettin Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Sivas Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Yozgat Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Niğde Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, çok sayıda öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Yarışma öncesi konuşan İncesu Bekir Yazgan Yaşar Çilsal Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Mustafa Kutlu, bu tür yarışmaların öğrencilerin gelecekleri için büyük önem taşıdığını ve öğrencilerin bilgilerinin arttıracağını dile getirdi.

Kutlu” Düzenlediğimiz bu bilgi yarışmalarının devamlılığını sağlamalı ve öğrencilerimizi daha güzel yarınlara hazır hale getirmek bizim en önemli görevlerimizden biri olmalıdır. Yarışmaya katkısı olan tüm herkese çok teşekkür ediyorum” dedi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile