Sağlık Müdürü Önal: Siyasete gireceğim haberleri bilgim dışında

Isparta Sağlık İl Müdürü Dr. Süleyman Önal, son günlerde siyasete atılacağı yönünde bazı medya organlarında yer alan haberlerin bilgisi dışında olduğu

Isparta Sağlık İl Müdürü Dr. Süleyman Önal, son günlerde siyasete atılacağı yönünde bazı medya organlarında yer alan haberlerin bilgisi dışında olduğunu açıladı. Bu konuda herhangi bir iradi beyan belirtmediğini kaydeden Önal, "Son günlerde bir kısım medya organlarında ve dergilerde, şahsımla ilgili politikayla ilişkilendirerek bir kısım haberler çıkmıştır. Politika konusunda herhangi bir resmi açıklamamamız ve böyle bir konuyla ilgili haberleri doğrulayıcı açıklamamız söz konusu değildir. Siyasi herhangi bir faaliyet ve aktivite içinde olmam söz konusu olamaz." dedi.

Şu anda Isparta'nın sağlık hizmetleri için yoğun çaba ve gayret gösterdiğini ifade eden Önal, bir taraftan da idari görevimin yanında akademik çalışmalarını da sürdürdüğünü kaydetti. Önal, "Dolayısıyla bu haberlerin çıkışı ile ilgili herhangi bir iradi tavrım söz konusu değildir. Çıkan haberler tamamen haberlerin çıkmış olduğu dergi ve gazetelere aittir. Şahsıma ait yorumlar değildir." diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile