Sağlık-Sen Başkanı Eroğlu güven tazeledi

Sağlık-Sen Yozgat Şubesi Başkanı Faik Eroğlu, 3. Olağan Genel Kurulda yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Yozgat Sağlık Müdürlüğü toplan

Sağlık-Sen Yozgat Şubesi Başkanı Faik Eroğlu, 3. Olağan Genel Kurulda yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Yozgat Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen Sağlık-Sen Yozgat Şubesi 3. Olağan Genel Kongrede seçime tek liste ile giren mevcut başkan Faik Eroğlu, teşkilatın desteğini alarak yeniden göreve geldi. Kongre öncesi bir kon uşma yapan Sağlık-Sen Yozgat Şube Başkanı Faik Eroğlu, Sağlık_Sen'in Türkiye genelinde hızlı bir şekilde büyüdüğünü belirterek," Sağlık-Sen Türkiye genelinde kartopu gibi büyüyerek yoluna devam ederken bu büyüme ilimizden de beklenmektedir. Sağlıkta taşeron firmalar aracılığı ile ucuz işgücü amaçlı, yanlış personel istihdamı yapılarak ehil olmayan kişiler tarafından sağlık hizmeti sunulmaya çalışılmaktadır. Yapılan bu yanlış uygulamalar zaman içinde telafisi mümkün olmayan sonuçlara sebep olacaktır. Şimdiden bunun ayak seslerini duymaya başladık. Bir an önce gereken yapılmalı ve uygulamaya konulmaya çalışılan yanlış, personel istihdam politikasından vazgeçilmelidir." dedi

Sağlık-Sen'in daima güçlünün haklı olduğu değil, haklının güçlü kılındığı bir davada mücadele verdiklerini ifade eden Eroğlu, şöyle konuştu: " Seçkinlerin vesayetinden Milletin vesayetine geçiş davasıdır. Güçlünün haklı olduğu değil haklının güçlü kılındığı bir davadır. Her on yılda bir özgürlüklere pranga vuranlara karşı dik duranların davasıdır. Dünyanın neresinde olursa olsun insanlık suçu işleyenleri nefretle kınayanlara direnenlerin davasıdır. Bu dava gecesini gündüze katarak insanlığa sağlık hizmeti sunanların kaybolan haklarını arayanların davasıdır."

Sağlık- Sen Yozgat Şubesi 3. Olağan Kongresinde oy kullanan 90 üyenin tamamının oyunu alan mevcut Sağlık_Sen Yozgat Şubesi Başkanı Faik Eroğlu, yeniden başkan seçildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile