Sağlık-sen Bayburt Şubesi Genel Kurulu Yapıldı

Sağlık-sen Bayburt Şubesi Genel Kurulu Yapıldı

Sağlık-Sen Bayburt İl Başkanlığı genel kurulu yapıldı. Genel kurulda seçimlere tek liste ile giren mevcut başkan Fikret Lökoğlu yeniden başkanlığa seçildi.

Genel kurul toplantısına Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mahfuz Sunar'ın yanı sıra Erzurum Sağlık-Sen İl Bakanı Abdullah Duman, Ak Parti İl başkanı Bünyamin Özbek, Belediye Başkanı H.Ali Polat, Memur Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Birsen Başkanı Fikret Özbey, ve Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı başkanların ve çeşitli sivil toplum örgütü başkanları katıldı.
Genel kurulda konuşan Sağlık Sen Şube Başkanı Fikret Lökoğlu, "Bugün bizler açısından Bayburt ilimizde Sağlık iş kolunda bir ilkin gerçekleşmesi adına çok önemli bir gündür. Bayburt ilimizde çalışan personel sayısının çok az olması itibariyle Şube açmak için çok çalıştık. Bizler sizlerin başını öne eğmemek için elimizden gelen tüm gayretleri sarf ettik. Bu gayretlerimizde bir başarı varsa bu başarı tümüyle siz değerli üyelerimize aittir. Bu çıkmış olduğumuz yolda sizlerin destek ve katkılarını görmemiş olsaydık bugünlere ulaşmazdık. Sendikamız, ülkemizde ve ilimizde en büyük sivil toplum örgütü olma yolunda sürekli ilerleyip büyüyorsa, bunlar siz değerli üyelerimizin gayretleriyledir" Dedi.
Lökoğlu, daha sonra şunları söyledi; "Bizler üyemizin, insanımızın, ülkemizin geleceğini önemsiyoruz. Üyelerimiz bizim aile bireylerimizdir. Biz aile bireylerimizin üzüntüleri, sıkıntılarını ve dertlerini azalmak istiyoruz. Bunun için bu yola koyulduk.
Sesimiz zayıftı sizler sayesinde güçlendi, sayımız azdı sizlerle birlikte çoğaldı. Sendikamız İlimizde ve Ülkemiz genelinde Öncü ve Marka bir sendika haline dönüştü. Hizmet sendikacılığı dedik. Hep doğrunun yanında yer aldık. Ne aldanan, ne de aldatan olduk. Sözün doğrusu neyse hiç korkmadan, çekinmeden tam ortasından söyledik. Üyelerimizin her zaman yanında olmaya çalıştık. Hasta olanlarımıza koştuk, Ölüm acılarını paylaştık. Sevinçli günlerimizde hep beraber neşelendik.
Bizler bu ülke içinde hakça paylaşımla huzur içinde yaşamak istiyoruz
Çabamız sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının insanca yaşamasını temin edecek adaletli bir gelir düzeyidir.
Tahammüle ihtiyacımız var. Sevgiye ihtiyacımız var. İnançları, kültür ve medeniyetleri, paylaşımları aynı olan, bu ülke insanını şer güçler emperyalist amaçları içine çekmek istiyorlar. Gün, farklılıkları körükleme zamanı değildir. Etnik kökene dayalı bölücülük yaparak bu ülke insanını birbirine yan baktırmak, birbirine düşman etmek isteyen anlayışlara teslim olmamak gerekiyor. Değerli Sağlık çalışanı arkadaşlarım. Bu konuda hepimize büyük görevler düşüyor. Bu ülke insanı arasında kurulmuş olan köprüleri kaldırıp atmak isteyenlerin önüne sevgi engelini hep beraber inşa etmek zorundayız. Bizler bir sivil toplum örgütü olarak bunun farkındayız. Burayı da kendimize mesai alanı olarak kabul ediyoruz."
Genel kurul sonunda yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Fikret Lökoğlu, Bülent Yıldırım, Cemil Demir, Duygu Yavaş, İbrahim Kurt, İlhami Altuntaş ve Yunus Yeter
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile