Sağlık-sen'den, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü'ne Ziyaret

Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Abdulbaki Tekin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sultan Murat Aydın'ı makamında ziyaret etti.

Tekin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve bağlı kurumlarda yetkili sendika olduklarını, sadece üyelerinin değil tüm çalışanların sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini ifade etti.

Tekin, Aydın'ın İl Müdürlüğüne atandıktan sonra kurumda 7 olan çocuk evi sayısına ilave olarak 6 adet daha çocuk evi açıldığını ve başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi.

Aydın ise Aile Eğitim Programı dahilinde 546, Evlilik Öncesi Eğitim Programı için 907, Kadının İnsan Hakları Eğitimi için 180 ve diğer çeşitli alanlarda dahil olmak üzere 2004 kişiye eğitimler verildiğini belirterek, şunları kaydetti:
"İlimizde kadının mesleki eğitimi projesi ile ilgili olarak Sayın Valimizin ve Eşlerinin himayelerinde 7 toplantı yapılmış ve bu toplantılara 986 kişi katıldı.

2013 yılı içerisinde yapılan toplantı ve eğitimler süresince ilimizde bulunan Gönül Elçisi sayısı 570 kişi oldu. Engelli, Yaşlı, Kadın, Çocuk önleyici ve destekleyici hizmet çalışmaları devam ediyor. Müdürlüğümüze bağlı Erkek Yetiştirme Yurdunun bahçesine 50 kapasiteli, 13-18 yaş korunma altındaki erkek çocukların barınabileceği 5 adet sevgi evi, 1 adet idari bina, 1 adet güvenlik ve ziyaretçi binası, 1 adet basketbol sahası ile altyapı ve çevre düzenleme yapım işini yapıyoruz."
Aydın, Safiye Gönül Bayar Huzurevi Ek Ünite Projesi ile 50 kapasiteli Safiye Gönül Bayar Huzurevi Müdürlüğü hizmet binasının karşısında bulunan bin 286 metrekarelik taşınmaz kurumumuza devri ile taşınmazın birleştirilmesi ile bütünlük içinde ek ünite yapılmasını planladıklarını söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile