Sağlık-sen'den Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Ziyaret

Sağlık-sen'den Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Ziyaret

Sağlık-Sen Kahta İlçe Başkanı Yasin Barutçu ve yönetim kurulu üyeleri, ilçeye yeni atanan Milli Eğitim Müdürü Sadun Kılınç'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisin bulundu.

  Ziyarette Milli Eğitim Müdürü ile bir süre sohbet eden Sağlık-Sen İlçe Başkanı Yasin Barutcu , " Sadun Bey ' i çalışkanlığı ve dürüstlüğüyle tanıyoruz , kendisine ziyarete gelecek insanlara ' Çiçek yerine okullarımıza dağıtılmak üzere kitap getirin ' demesi bizleri çok sevindirdi . Bizde bu çorbada bir tutam tuzumuz bulunsun dedik ve çiçek yerine kitap getirdik . İlçe milli eğitim müdürümüz Sadun Kılınç ' ı bu davranışından dolayı kutluyor , yeni görevinde başarılar diliyorum " dedi .
İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadun Kılınç ise ; " Kahta Kaymakamımız Coşkun Açık ' ın öncülüğünde başlatılmış olan ' Kahta okuyor ' kampanyasına destek vermek amacıyla , gelen misafirlerime ' çiçek yerine okullarımıza dağıtılmak üzere kitap getirin ' dedim . Bu konuda duyarlılık gösteren başta Sağlık-Sen Kahta temsilciliği olmak üzere , kitap getiren bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum " dedi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile