Saglik Sen'den Üyelerine Özel Ücretsiz LGS Ve YGS Online Canli Kurs Anlasmasi

Saglik Sen'den Üyelerine Özel Ücretsiz LGS Ve YGS Online Canli Kurs Anlasmasi

Saglik Sen Antalya Sube Baskani Osman Kasap, bir kurum ile saglik çalisanlarinin çocuklarina ücretsiz LGS ve YGS online canli kurs anlasmasi imzaladi.

Saglik Sen Antalya Subesi ile Yediiklim Kurslari arasinda ücretsiz egitim anlasmasi imzalandi. Saglik Sen Antalya Sube Baskani Osman Kasap, “Saglik Sen Antalya Subesi, üyelerimizin çocuklarina yönelik Saglik Sen Akademi ile ücretsiz Lise Giris Sinavi (LGS) ve Üniversiteye Giris Sinavi (YKS) online kurslari sunmaktan gurur duyuyoruz. Yaptigimiz isbirligi sayesinde çocuklarimizin gelecegine yön verecek bu essiz firsati sunuyoruz. Üniversite hazirlik için haftada 16 saatlik derslerle toplamda 576 saatlik online kursla çocuklarimizi YKS’ye en iyi sekilde hazirliyoruz. Lise hazirlik için haftada 14 saatlik derslerle toplamda 448 saatlik online kursla çocuklarimizi LGS’ye büyük bir özgüvenle hazirliyoruz” dedi.

Saglik Sen Antalya Subesi olarak üyelere ve çocuklarina deger verdiklerini belirten Kasap, “Uzman egitmenlerle üyelerimizin çocuklarinin egitimine katki sunuyoruz. Ücretsiz online kurslarimiz sayesinde egitim hakkini herkese ulastirmayi hedefliyoruz. Degerli üyemiz çocuklarimizin basarilari için yaninizdayiz ve onlarin gelecegini parlatacak adimlar atmalarina yardimci oluyoruz. Gelecegi daha parlak bir sekilde insa etmek için bu ücretsiz LGS ve YKS online kurslariyla çocuklarinizi desteklemekten mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile