Saglikli Yasam Ve Spor Kompleksinde Depremzedelerin Yaralari Sariliyor

Saglikli Yasam Ve Spor Kompleksinde Depremzedelerin Yaralari Sariliyor

Adiyaman Belediyesi Saglikli Yasam ve Spor Kompleksi Merkezi, depremin ardindan tedaviye ihtiyaç duyan vatandaslarin yaralarini sarmak amaciyla suda fizik tedavi hizmetini sürdürüyor.

Kahramanmaras merkezli depremlerin en çok etkiledigi Adiyaman’da depremde yaralanan vatandaslarin fizik tedavi islemi için tüm imkanlarini seferber eden Adiyaman Belediyesi, suda fizik tedavi gerçeklestirmek amaciyla havuzlarini depremzedelere açmisti.

Fizyoterapistler esliginde tedavileri yapilan depremzedelere belediyenin sosyal hizmet araçlariyla ulasim imkani saglanmaya devam ediyor.

Yarali vatandaslarin en kisa süre içerisinde sosyal hayata uyum saglamasi için çaba sarf eden Adiyaman Belediye Baskani Süleyman Kilinç, “Karapinar Mahallesinde bulunan saglikli yasam ve spor kompleksi merkezimizi depremde yaralanan vatandaslarimizin fizik tedavi hizmeti için uygun hale getirdik. Burada fizyoterapistler esliginde suda fizik ve tedavi yapilarak bu vatandaslarimizin iyilesme süreçlerini hizlandirmak istiyoruz. Belediye olarak tüm imkanlarimizi vatandaslarimiz için seferber ettik. Kaldiklari yerden sosyal hizmet araçlarimizla ulasim hizmeti sagliyoruz. Amacimiz en kisa süre içerisinde tedavilerinin tamamlanip sagliklarina kavusmalaridir. Tekrar hepimize geçmis olsun ve bassagligi diliyorum” diye konustu.

Vatandaslar ise hizmetten dolayi memnuniyetlerini dile getirerek Adiyaman Belediye Baskani Süleyman Kilinç ve ekibine tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile