Saglikta Yenilikçi Yaklasimlar Sempozyumu

Saglikta Yenilikçi Yaklasimlar Sempozyumu

Samsun’da düzenlenen ’Saglikta Yenilikçi Yaklasimlar Sempozyumu’nda estetik, modern, tamamlayici ve alternatif tip ile hemsirelik hizmetleri konulari ele alindi.

Hemsirelik Haftasi etkinlikleri kapsaminda Saglik Müdürlügü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Baskanligi tarafindan düzenlenen ’Saglikta Yenilikçi Yaklasimlar Sempozyumu’, saglik çalisanlarinin yogun katilimiyla Egitim ve Arastirma Hastanesi Konferans Salonunda gerçeklestirildi.

Açilis konusmasi Saglik Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Uras tarafindan yapilan sempozyumda ’Estetik Uygulamalarinin Insan Sagligi Üzerinde Etkileri’, ’Saglikta Kültürel Dönüsüm, Modern Tip-Tamamlayici ve Alternatif Tip Karsilastirilmasi’, ’Ülkemizde Sunulan Hemsirelik Hizmetinin Dünü Bugünü Yarini’ konularinda Prof. Dr. Ahmet Demir, Doç. Dr. Onur Öztürk ve Dr. Ögr. Üyesi Nihal Ünaldi Baydin tarafindan sunumlar yapildi.

’Dünya Ülkelerinde Sunulan Saglik Hizmetleri’ baslikli bölümde ise Yeni Zelanda, Almanya ve Ingiltere’de hemsire olarak görev yapan saglik çalisanlari tarafindan on-line baglanti ile bu ülkelerdeki hemsirelik hizmetlerinin isleyisi hakkinda katilimcilara bilgi verildi.

Sunum yapan hocalara tesekkür plaketi Saglik Müdürü Dr. Mustafa Uras ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Baskani Dr. Ugur Sezgin tarafindan takdim edildi.

Sempozyuma Saglik Hizmetleri Baskani Uzm. Dr. Kemal Serhan Sandikçi, Personel Hizmetleri Baskani Uzm. Dr. Hüseyin Yalçin Büyükkarabacak, Halk Sagligi Hizmetleri Baskani Dr. Hatice Öz ve saglik tesislerinin yöneticileri de katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile