Sahibinin Elinden Kurtuldu, Marketi Birbirine Katti

Sahibinin Elinden Kurtuldu, Marketi Birbirine Katti

Ankara’nin Etimesgut ilçesinde oyun oynamak isterken sahibinin elinden kurtulan köpek bir markete daldi. Köpek marketi birbirine katarken, panik anlari güvenlik kamerasina yansidi.

Olay, Etimesgut ilçesinde aksam saatlerinde meydana geldi. Abisinin köpegini gezdirmek için disari çikaran Salih Dilek, köpeginin dondurma tezgahini koklamasina engel olmak için kemerin boyunu kisaltti. Kemerin kisalmasinin ardindan sahibinin elinden kurtulan köpek, önce dondurma tezgahi etrafinda sahibini kovaladi. Dolabin üzerinden ziplayarak markete yönelen sahibini gören köpek, sahibinin pesinden dükkanin içerisine daldi. O esnada alisveris yapan vatandaslar ise köpegi görünce korku dolu anlar yasadi. Aslinda oyun oynamak istedigi iddia edilen köpek, market içindeki bir vatandas tarafindan sakinlestirilirken, o anlar güvenlik kamerasi tarafindan anbean kaydedildi.

“Zaten köpek bizim köpegimizdi”

Köpeginin ilk basta dondurma tezgahinin orayi koklamak istedigini belirten Salih Dilek, “Ben de hani koklamasin, müsteriler rahatsiz olmasin diye tutayim derken kemerini biraz kisalttim. Sonra geri döndü. Bana saldirmaya çalisti, kafasini çevirdi ve tasmayi çikartmak istedi. Yüregimde bir basinç oldu. Atlarken ben kendim bile sasirdim sonradan izleyince. Içeriye girdim, herkeste bir bagiris, çagiris. Arka tezgaha geçtik. Zaten arkadasim benden önce kaçmis arkaya oradan beni izliyordu. Ilk basta oradan kurtulunca bir mücadele yasadim. Baktim üstüme geliyor oradan atladim. Sonra döndü, bir daha atladim ve aradan geçti bu seferde. Dolastim, en sonunda gücüm kalmadi içeriye girip kapiyi örttüm. Bir tane de abi vardi o örtmedi kapiyi, köpek de içeriye girdi benimle beraber. Zaten köpek bizim köpegimizdi, abimin köpegiydi. Zoruma giden orasi, köpegi gezdirmek için çikarttim. Sonra kendimi dondurma tezgahi üzerinde buldum” diye konustu.



“Kendimi korumak için elime standi aldim”

Olayin yasandigi esnada depoda oldugunu belirten market sahibi Mehmet Akif Dogan, “Olay aninda ben içerideydim. Olayin yasandigi alanda degil arka taraftaydim. Birkaç ses duydum. Önce müsteriler arasinda kavga çiktigini düsündüm. Çünkü bayagi bir bagiris, çagiris oldu. Tekrar bir bakayim diye çikmaya çalisirken perdeden, bu sefer arkadaslar içeri girdiler, beni içeri çektiler. Aslinda içeride de bir kargasa yasandi. Içeride bir sag ve sol taraf var. Sol tarafa iki arkadas kaçti. Biri tuvalete çocugu alip içeriye girip kapiyi kilitledi. Ben de orada kendimi korumak için çünkü köpegi görmedim çok büyük, küçük bilmiyorum. Elimde seker standi vardi orada büyük, onu aldim. Onu kendime siper edecektim hayvandan korunmak için ama köpek içeri girmedi zaten. Sonrasinda da bir abimiz var burada müsterimiz, o da köpegi sakinlestirdi, disari çikardi” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile