Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Açıklama Yaptı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, içerisinde pazar yeri, spor salonu, otopark, sosyal tesis ve düğün salonu bulunan sosyal kompleksi yaptıklarını bildirdi.

Güneykent pazar alanı, spor salonu ve sosyal tesis inşaatını gezerek incelemelerde bulunan Mehmet Tahmazoğlu, Güneykent Sosyal Kompleksi'nin şehrin en büyük tesisi olacağını belirtti.

Güneykent Mahallesi'nde 14 bin metre kare inşaat alanı üzerine dört katlı tesisin 3 ay içinde tamamlanacağını ifade eden Tahmazoğlu,şu bilgileri verdi:

''Sosyal ve kültürel alanlarda hizmet verecek tesislerin sayısını arttırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Güneykent Mahallesi'ne çok büyük bir tesis yapıyoruz. Tesisimiz aynı anda birçok ihtiyaca cevap verecek şekilde inşa ediliyor. Tesisimiz kırsal terminal olarak da kullanılacak. 3 bin 500 metre kare kapalı otopark, 3 bin 500 metre kare açık otopark olmak üzere toplam 7 bin metre kare otopark yerimiz olacak. Tesisimizin bir katında da 3 bin 500 metre kare bay bayan spor salonumuz olacak.''

Tahmazoğlu, tesisin içerisinde 3 bin 500 metre kare kapalı pazar yeri olacağını ve bu pazar yerinde köylerden getirilen yoğurt ve süt gibi ürünlerin de satılacağını dile getirdi.

Tesisin içerisinde iki tane düğün salonun hizmet vereceğini ifade eden Tahmazoğlu, bin 500 metre karelik sosyal tesis içerisinde ise çeşitli meslek edindirme kurslarının olacağını kaydetti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile