Şahinbey Belediye Başkanı Tahmazoğlu Açıklama Yaptı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, amaçlarının vatandaşın rahat ve huzurlu bir ortamda alışveriş yapmasını sağlayacak semt pazarlarının yapımına büyük önem verdiklerini belirtti.

Tahmazoğlu, yaptığı açıklamada, yapımına başladıkları Güneş Semt Pazarı'nın inşaat çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

İlçede daha önce 2 uzay çatılı pazar yerinin olduğunu hatırlatan Tahmazoğlu, şunları kaydetti:

''Bunlara ek olarak 6 semt pazar yeri projelendirdik. Bunların ilki olan Deniz Uzay Çatılı Pazar alanımız tamamlandı. Şu anda çevre düzenlemesi yapılıyor. Yine yapımı devam eden Güneykent Pazar alanımızın inşaatı hızlı bir şekilde devam ediyor. Yapımına başladığımız üçüncü pazar alanımız ise Güneş Mahallesi'nde. Burasını da önümüzdeki haftalarda tamamlayarak esnafımızın ve vatandaşımızın hizmetine sunacağız.

İlçemizde yeterli kapalı pazar alanı olmadığı için pazarcı esnafımız, sokak aralarında pazar açıyor. Hem pazarcımız hem de vatandaşımız yazın tozdan kışın yağmur ve çamurdan mağdur oluyor. Esnafımızın ve vatandaşımızın bu sorununu gidermek için Deniz, Güneş, Güneykent, İstiklal, Perilikaya ve Kılınçoğlu Mahalleleri olmak üzere 6 semt pazar yerimiz tamamlandığında bu sorunlar çözüme kavuşmuş olacak.''

Güneş Semt Pazarı'nın 3 bin 820 metre kare alana sahip olduğunu ifade eden Tahmazoğlu, pazar alanında zabıta noktası yanı sıra alanının sürekli kullanılması ve gençlerin spor yapması için 2 adet basketbol oyun alanı olacağını ve böylelikle pazar alanının haftada sadece bir gün değil haftanın 7 günü hizmet vermiş olacağını kaydetti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile