Sahinbey Belediyesi 1 Mayis'i Coskuyla Kutladi

Sahinbey Belediyesi 1 Mayis'i Coskuyla Kutladi

Sahinbey Belediyesi, 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü ’nünü Sahinbey Parki’nda düzenledigi etkinliklerle çalisanlari ile birlikte kutladi.

Sahinbey Belediyesi, 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’nü Sahinbey Parki’nda Sahinbey Belediye Baskan Vekili Cuma Güzel, Baskan Yardimcilari Sait Sahin, Semih Kanibir, Muhammed Ali Sahin, kurum müdürleri ve Sahinbey Belediyesi çalisanlarinin katilimlari ile kutladi.

“Ilçemiz için çalismaya devam edecegiz”

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, 1 Mayis Emek ve Dayanisma Gününü bir kez daha kutladigini söyleyerek, “On bes yildir Sahinbey Ilçemizi ve Gaziantep’imizi güzellestirmek için mesai arkadaslarimiz ile birlikte gece gündüz demeden çalisiyoruz. Yeni dönemimizde de bizleri yeniden Sahinbey Belediye Baskanligi görevinde görmek isteyen Sahinbey halki için isçi kardeslerimiz ile birlikte omuz omuza vererek çalismaya devam edecegiz. Yeni projelerle Sahinbey Ilçemize deger katacagiz. Isçi kardeslerimizin önceki yillarda oldugu gibi yaninda olmaya devam ediyoruz. Bir kez daha tüm isçi kardeslerimin 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’nü kutluyorum” dedi.

“Yaptigimiz islerde isçi kardeselerimizin emekleri var”

Sahinbey Belediye Baskan Vekili Cuma Güzel, kutlama alaninda Sahinbey Belediyesi çalisanlari ile tek tek tokalasti. Güzel, “Her biri bizim için ayri ayri degerli olan isçi kardeslerimizin 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’nü kutluyorum. Sahinbey Belediyesi Türkiye’nin örnek bir belediyesi. Sahinbey Belediye Baskanimiz Mehmet Tahmazoglu’da Türkiye’de örnek bir Belediye Baskani; Sahinbey Ilçemizde yaptigimiz tüm eserlerde isçi kardeslerimizin büyük emekleri var. Bir kez daha tüm is kardeslerimizin 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandi.

Kura ile hediyeler verildi

Sahinbey Belediyesi, 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü’nü kutlamalarinda Sahinbey Belediyesi çalisanlarina kura ile bisiklet, tablet ve spor ayakkabisi hediye etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile