Sahinbey Belediyesi Dünya Hareketlilik Günü'nü Kutladi

Sahinbey Belediyesi Dünya Hareketlilik Günü'nü Kutladi

Sahinbey Belediyesi Dünya Hareketlilik Günü’nü Sahinbey Belediyesi Geleneksel Sporlar Merkezi’nde düzenledigi etkinliklerle kutladi.

Dünya Saglik Örgütü tarafindan bulasici olmayan hastaliklarin önlenmesinde fiziksel aktivitenin yararlari konusunda toplum bilincini olusturmak amaciyla Sahinbey Belediyesi, Il Saglik Müdürlügü, Il Milli Egitim Müdürlügü ve Gençlik ve Spor Il Müdürlügü isbirligi ile Sahincan ile spor, At Binme, Okçuluk, Halat Çekme, Mas Güresi, Bisiklet Turu ve Yürüyüs etkinlikleri düzenlendi.

“Saglik için spor yapin”

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, herkesin mutlaka spor yapmasi gerektigini belirterek, “Öncelikle tüm vatandaslarimizin Dünya Hareketlilik Günü’nü kutluyorum. Saglikli bir yasam için hareket ediyoruz. Ne kadar çok hareket edersek o kadar çok saglikli oluruz. Bu nedenle her gün mutlaka spor yapmaliyiz. Günümüzün en az bir saatini spora ayirirsak hem daha disiplinli oluruz, hem de bedenen daha gelismis oluruz. Birçok hastaliktan kurtuldugumuz gibi birçok hastaliga da yakalanmamis oluruz. Bu nedenle herkesin spor yapabilmesi için spor tesisleri yaptik. Ayrica ögrencilerimiz spor yapsin diye her yil karne hediyesi olarak spor ayakkabisi hediye ediyoruz. Sizlerden tek istegimiz en az bir bransta mutlaka spor yapalim” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile