Sahinbey Belediyesi Fistik Alimina Basladi

Sahinbey Belediyesi Fistik Alimina Basladi

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, çiftçilere verdigi destegi hiz kesmeden sürdürüyor. Baskan Tahmazoglu yaptigi açiklamada, bugüne kadar vatandaslara verdikleri tüm sözleri yerine getirdiklerini belirtti.

Geçtigimiz günlerde fistik alimlariyla ilgili önemli bir duyuru yapan Baskan Mehmet Tahmazoglu, bu kez de çiftçilerin emekle ürettigi boz kavlak fistigin alimina basladiklarini açikladi.

Gaziantep Ticaret Borsasi Lisansli Deposu önünde yapilacak alimlarda, komisyon ve hamaliye ücreti alinmayacak ve ödemeler pesin olarak gerçeklestirilecek. Baskan Tahmazoglu, ayrica sehrin en önemli mahsullerinden biri olan fistigi, uygun fiyatlarla vatandaslara sunacaklarini ifade ederek, "Sehrimize ve ülkemize hayirli olsun" dedi.

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, konuyla ilgili yaptigi açiklamada, "Sizlere bugüne kadar ne söz verdiysek yaptik. Geçtigimiz günlerde sizlere fistik alimlarimizla ilgili bir açiklamada bulunmustum. Bugün de çiftçimizin emekle ürettigi boz kavlak fistigin alimlarina basliyoruz. Gaziantep Ticaret Borsasi Lisansli Deposu önünde, komisyon ve hamaliye ücreti olmadan, pesin ödeme ile alim yapacagiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile