Şahinbey Belediyesi Güneş Semt Pazarını Tamamlıyor

Şahinbey Belediyesi Güneş Semt Pazarını Tamamlıyor

Şahinbey Belediyesi pazarcı esnafı ile alışveriş yapan vatandaşların rahat ve huzurlu bir ortamda alışverişlerini yapmasını sağlamak adına ilçe genelinde yapımına başladığı altı semt pazarından biri olan Güneş Semt pazarının inşaatını hızla tamamlıyor.

Şahinbey Belediyesi inşaatı tamamlanan ve yakın zamanda hizmete girecek olan Deniz Uzay çatılı pazaryerinden sonra Güneş semt pazarını da tamamlıyor.

İnşaat çalışması tamamlanmak üzere olan Güneş semt pazarı ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "İlçemizde daha önce iki adet uzay çatılı Pazaryeri vardı. Bunlara ek olarak altı adet semt pazaryeri projelendirdik. Bunların ilki olan Deniz Uzay çatılı Pazar alanımız tamamlandı. Şuanda çevre düzenlemesiyapılmaktadır. Yine yapımı devam eden Güneykent Pazar alanımızın inşaatı hızlı bir şekilde devam etmektedir. Yapımına başladığımız üçüncü pazar alanımız ise Güneş Mahallemizde. Burasını da önümüzdeki haftalarda tamamlanarak esnafımızın ve vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Amacımız pazarcı esnafımızın ve alışveriş yapan vatandaşımızın rahat ve huzurlu bir ortamda alışverişini yapmasını sağlamak. İlçemizde yeterli kapalı pazar alanı olmadığı için pazarcı esnafımız sokak aralarında pazar açıyor ve hempazarcımız hem de vatandaşımız yazın tozdan kışın yağmur ve çamurdan mağdur oluyor. Esnafımızın ve vatandaşımızın bu sorununu gidermek için Deniz, Güneş, Güneykent, İstiklal, Perilikaya ve Kılınçoğlu Mahalleleri olmak üzere altı adet semt Pazaryerimiz tamamlandığında bu sorunlar çözüme kavuşmuş olacak" dedi.

Güneş Semt pazarının 3 bin 820 metrekare alana sahip olduğunu kaydeden Başkan Tahmazoğlu, "Pazar alanında zabıta noktası yanı sıra alanının sürekli kullanılması ve gençlerimizin spor yapması için 2 adet basketbol oyun alanı olacaktır. Böylelikle Pazar alanımız haftada sadece bir gün değil haftanın yedi günü hizmet vermiş olacak" diye konuştu .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile