Sahinbey Belediyesi'nden Ögrencilere Sinav Destegi

Sahinbey Belediyesi'nden Ögrencilere Sinav Destegi

Egitime büyük destekler saglayan Sahinbey Belediyesi, ögrencilerin basari ve seviyelerini arttirmak için deneme sinavlari yapiyor.

Liselere ve üniversite giris sinavlarina hazirlanan 8. ve 12. sinif ögrencilerine hazirlik deneme sinav seti hediye eden Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, Sahinbey Ilçe Milli Egitim Müdürü Cemal Gülistan ile birlikte Mehmet Uygun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek ögrencilere TYT Deneme kitapçiklari dagitti.

“3 milyondan fazla deneme kitapçigi dagittik”

Baskan Mehmet Tahmazoglu, ögrencilerin deneme sinavlariyla gerçek sinava hazirlandigini belirterek, “Üniversite sinavina hazirlanan 12. Sinif ögrencilerine ve 8. sinif ögrencilerimize deneme sinavi kitapçiklari dagittik. Amacimiz gençlerimizi TYT-AYT ve LGS sinavlarina simdiden hazirlamak. Ögrencilerimize dagittigimiz deneme kitapçigi sayisi 3 Milyonu geçti. Inaniyorum ki; bu destekler ile ögrencilerimiz sinava çok daha hazir girecek ve basariyi katlayacaklardir. Ögrencilerimizi sinavlara hazirlayan bu kitapçiklarin yani sira, okuma kitaplari da dagitiyoruz. Su ana kadar ilçemizde 15 milyon 444 bin 086 kitap dagittik. Simdiden tüm gençlerimize girecekleri sinavlarda basarilar diliyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile