Sahinbey Belediyesi'nin Dev Projesi Tüm Hiziyla Sürüyor

Sahinbey Belediyesi'nin Dev Projesi Tüm Hiziyla Sürüyor

Sahinbey Belediyesi sehrin trafigini önemli ölçüde rahatlatacak olan tünel projesi çalismalarini sürdürmeye devam ediyor.

Sahinbey Belediyesi bir taraftan depremzedelere destek olurken, bir taraftan da sehir için birbirinden degerli proje çalismalarini sürdürmeye devam ediyor. Sahinbey Ilçesi’ne birçok yol ve bulvar kazandiran Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu tünel çalismasini yerinde inceleyerek çalismalarla ilgili bilgi aldi.

Çalismalarimiz sürüyor

Sehrin trafigini rahatlatmak adina birçok önemli projeye imza atan Baskan Mehmet Tahmazoglu, "Sahinbey Belediyesi olarak kentsel dönüsüm ve yol açma çalismalarini araliksiz bir sekilde sürdürüyoruz. Sanlidere Caddesi ile Cengiz Topel Mahallesi’nin arasindaki evleri kamulastirarak yikip Güzelvadi’ye oradan da YesilVadi Bulvarina bagliyoruz. Projemiz özellikle trafik yogunlugunun yasandigi Sanlidere ve Sadiklar Caddesine nefes aldiracak. Burada son birkaç evin yikimini gerçeklestiriyoruz. Yikim çalismalari tamamlandiktan sonra yapacagimiz tünel projesiyle de Sanlidere Caddesini üsten YesilVadi Bulvarina baglayacagiz. YesilVadi Bulvarini, Düztepe ve Karayilan Mahallesinin altindan geçerek Kilinçoglu Mahallesine oradan da Sehreküstü Kavsagina baglayarak üçlü kombinasyonla trafigi ciddi anlamda rahatlatmis olacagiz. Tünel çalismalarimizda basladi.

O da araliksiz bir sekilde devam ediyor. Bu yil içerisinde bu projemizi tamamlayip Gaziantep halkinin hizmetine sunmus olacagiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile