Şahinbey Belediyesinden Çiftçilere Tohum Desteği

Şahinbey Belediyesi, çiftçilere destek amacıyla başlattığı buğday ve arpa tohumu dağıtımını sürdürdü.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ilçedeki çiftçilere daha önce yapılan 2 bin ton buğday tohumu, 2 bin ton gübre, 3 bin 500 kilogram hayvan yemi ile 600 bin zeytin fidanı dağıtımının ardından bu yıl da 2 bin ton buğday ve arpa tohumu dağıtımı yapıldı.

Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, tohum dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, her alanda vatandaşın hizmetinde olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"AK Parti ile birlikte belediyecilik anlayışı değişti. Artık şehirde ne varsa köylerimizde de o var. Yol, kaldırım, park ve sosyal tesis gibi hizmetler artık köy olan mahallelerimizde de bulunuyor. Cumhurbaşkanımızın bizlere talimatı her zaman milletin hizmetinde olacağız. Vatandaşın ne ihtiyacı varsa, doğumdan ölüme kadar hizmet veriyoruz. Yeni doğan bebekleri evlerinde ziyaret ederek annelere eğitim veriyoruz. Evlilik Okulumuzda evlenecek olan çiftlere eğitim verip çamaşır makinası hediye ediyoruz. İnşallah bu konuda da elimizden geleni yapacağız."

Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Müdürü Mehmet Aksoy ise üretimin olmadığı bir ülkede büyümenin olmayacağına dikkati çekerek, "Çiftçiye yapılan hizmet hakka yapılan hizmettir. Bu nedenle iki yıldan bu yana Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun çiftçilere vermiş olduğu destek ülkemizde örnek teşkil olmuş ve sık sık konuşulmaya başlanmıştır." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile