Şahinbey'den Kısa Kısa

GAZİANTEP - Şahinbey Belediyesi tarafından yol çalışmaları sürüyor.

Yapımı süren Yeşilvadi Projesi kapsamında Havaalanı yolunu Burç kavşağına bağlayacak olan 12 kilometre uzunluğunda 50 metre genişliğinde yolun Dutluğa kadar olan bölümü stabilize olarak tamamlandı. Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çalışmaları inceledi.

Tahmazoğlu, yolun tamamlandığında şehir trafiğini rahatlatacağını kaydetti.

Yolda şu anda açma, yarma ve kod çalışmasının devam ettiğini ifade eden Tahmazoğlu, şunları bildirdi:

"Havaalanı yolundan Dutluğa kadar olan yol açma çalışmamız stabilize olarak tamamlandı. Şuanda Dutluk ile Erdem Koleji arasındaki bölgede yol açma çalışmamız devam ediyor. Yakın zamanda burasını da tamamlamış olacağız. Yol çalışmamızda alt yapı kuruluşlarının işlemlerini tamamlamasına müteakip yolumuzu bu yıl içersinde tamamen açıp halkımızın hizmetine sunacağız."

-Kaçak yapılaşmayla mücadele

Şahinbey belediyesi tarafından kaçak olduğu belirlenen ev yıkıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ilçe genelinde kaçak ve imara uygunsuz yapılara müsaade etmeyen Şahinbey Belediyesinin inşaat esnasında yapılan kontroller sonunda ruhsatsız ve kaçak olduğu tespit edilen evi alınan encümen kararına istinaden yıktığı belirtildi.

Açıklamada, "Üçoklar Mahallesi Beydilli Caddesi No:7'de bulunan ev hakkında alınan encümen kararı ile 3194 sayılı imar kanununun 32. maddesi gereği yıkım kararı verildi ve yıkımı gerçekleştirildi" denildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile