Sahinbey'den Ögrencilere Tercih Destegi

Sahinbey'den Ögrencilere Tercih Destegi

Sahinbey Belediyesi ögrencilerin egitimlerine destek olurken, onlarin yasamini etkileyecek okul tercihlerinde de yardimci oluyor.

Sahinbey Belediyesi’ne bagli Yasar Torun Gençlik Merkezi ögrencilerin tüm yasamini etkileyecek üniversite tercihleri ile ilgili ‘Tercih Ofisi’ kurdu. Yasar Torun Gençlik Merkezi Tercih Ofisi’nde tercih yapacak adaylara ve velilere meslek seçimi ve tercihler konusunda destek vermek amaciyla uzman rehber ögretmenleri tarafindan bilgilendirme yapiliyor.

Gençlere bilgilendirme yapiliyor

Yasar Torun Gençlik Merkezi Tercih Ofisi’nde, sinava giren gençlerin tercihlerini; puanlari, basari siralamalari ve üniversitelerin kontenjanlari gibi kriterlerinin yani sira ilgi ve yeteneklerine göre dogru bir sekilde yapabilmeleri noktasinda destek oluyor. Tercih Ofisi’ne gelerek sinav sonuçlarini ileten tüm gençlere, hangi üniversitelere ya da hangi bölümlere girebileceklerine iliskin çerçeveli bir bilgilendirme yapiliyor.

Ögrencilerimizin yanindayiz

Gençlere yol göstermek ve yardimci olmak amaciyla anlamli bir uygulamayi hayata geçirdiklerini ifade eden Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu "Sahinbey Belediyesi olarak ögrencilerimizin her zaman yanindayiz. Ögrencilerimizin basarili olabilmesi için sosyal tesislerimizde ve gençlik merkezlerimizde onlara ücretsiz egitim imkâni sunuyoruz. Sahinbey Belediyesi olarak 12. Sinif ögrencilerimizi ücretsiz TYT seti, lise ve üniversite sinavlarina giren ögrencilerimize hazirlik kitaplari ve deneme setleri hediye ettik. Sahinbey Belediyesi bugüne kadar lise ve ortaokul ögrencilerine 2.046.679 adet ( TYT-LGS ) hazirlik kitabi, 906.596 adet deneme dagittik ve bundan sonraki süreçlerde de desteklemeye devam edecegiz. Sahinbey Belediyesi olarak ayrica Yasar Torun Gençlik Merkezimizde ‘Tercih Ofisi’ açarak gençlerimizin kendileri için en ideal okulu tercih etmelerinde yardimci oluyoruz. Gençlerimizin bugünü olugu gibi yarinini da önemsiyoruz. Tüm ögrencilerimize okul hayatlarinda simdiden basarilar diliyorum" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile