Sahinbey Millet Kütüphanesi Hizla Yükseliyor

Sahinbey Millet Kütüphanesi Hizla Yükseliyor

Sahinbey Belediyesi tarafindan Gaziantep’e kazandirilacak olan ve sehrin bilim yuvasi olmasi beklenen Sahinbey Millet Kütüphanesi’nde insaat çalismalari araliksiz bir sekilde devam ediyor.

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu’nun Gaziantep’e kazandirdigi dev projelerinden birisi olan Sahinbey Millet Kütüphanesi’nde çalismalar tüm hiziyla sürüyor. Baskan Mehmet Tahmazoglu, Sahinbey Millet Kütüphanesi’ndeki çalismalari yerinde inceleyerek çalismalarla ilgili bilgi aldi.

“Heyecanlandiran proje”

Sahinbey Millet Kütüphanesi’nin tamamlanmasini büyük bir heyecanla bekledigini ifade eden Baskan Mehmet Tahmazoglu, “Akkkent Mahallemize 40 bin metrekare alan üzerinde Türkiye’nin en büyük ikinci kütüphanesi olacak olan Sahinbey Millet Kütüphanesi’nin insaat çalismalari araliksiz sürüyor. Gece gündüz demeden ekipler büyük bir gayretle çalismaya devam ediyorlar. Amacimiz Sahinbey Millet Kütüphanemizi yakin bir zaman içerisinde gençlerimizin hem de vatandaslarimizin hizmetine sunmak istiyoruz. Sahinbey Millet Kütüphanesi’nin tamamlanmasi ile birlikte bilgiye ve kitaba erisim noktasinda dünyanin neresinde olursa olsun internet agi yolu ile herkesin bilgiye erismesini saglamis olacagiz. Kütüphanemiz gerek mimarisi gerekse fonksiyonel yapisi ile bambaska bir kütüphane olacak. Büyük bir heyecanla tamamlanmasini bekliyorum. Kütüphanemizin simdiden vatandaslarimiza hayirli olmasini diliyorum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile