Şahinbey Parkına Hayran Kaldılar

Şahinbey Parkına Hayran Kaldılar

Şahinbey Parkını ziyaret ederek dağ kızağına binen ve park üzerinde teleferik turu yapan Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Mehmet Sarı ve Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu, Şahinbey parkına hayran kaldı.

AYDIN, “BAŞKANIMIZ TÜRKİYE’DE BELEDİYECİLİK ADINA ÇIĞIR AÇMIŞTIR”
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte Şahinbey Parkını gezen AK Parti Grup Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, 300 dönüm alan üzerine kurulan Şahinbey Parkından çok etkilendiğini belirterek, “belediyecilik sadece yol, kaldırım ve alt yapı çalışmaları yapmak değil, işte Şahinbey Belediye Başkanımız yaptığı sosyal belediyecilik anlayışı ile bunu çok iyi başarmıştır. Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz, Başkanımız burasının yetmeyeceğini ve altı katı büyüklüğünde Yeşilvadi Projesini hayata geçireceğini söylüyor. Başkanımız ilk dönemi olmasına rağmen Türkiye’de belediyecilik adına çığır açmıştır. Ayrıca vatandaşların gönüllerini alarak Türkiye’ye örnek olan kentsel dönüşüm çalışmasını gerçekleştirmesi şehircilik adına çok önemli bir adımdır. Başkanımızı yürekten kutluyorum” dedi.

CEYLAN, “BAŞKANIMIZI BAŞARILI ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI TEBRİK EDİYORUM”
Gaziantep ziyaretinde Şahinbey ilçesinde yapılan hizmetleri görmek ve gezmekten mutlu olduğunu söyleyen Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, “yaptığı hizmetlerden dolayı Başkanımızı tebrik ediyorum. Sosyal belediyecilik alanında önemli çalışmalara imza atan Başkanımız Şahinbey Parkı ve kentsel dönüşüm çalışmaları ile halkın takdirini kazanmıştır. Yaptığı ve yapmayı düşündüğü birçok projeyi kendisinden dinledim. Etkilenmemek elde değil. Kendisini kutluyorum”diye konuştu.

ERDOĞAN, “ŞAHİNBEY PARKI VATANDAŞLARIN TÜM İHTİYACINA GÖRE DİZAYN EDİLMİŞTİR”
Gaziantep’in en yüksek noktalarından olan bu bölgede hizmete sunulan Şahinbey Parkının tüm güzellikleri içinde barındırdığını ifade eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, “Sağolsun Başkanımız Şahinbey Parkını tüm vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacına cevap verecek şekilde dizayn etmiştir” şeklinde konuştu.

SARI, “BAŞKANIMIZ BİRÇOK PROJEYİ HAYATA GEÇİRMİŞTİR”
Şahinbey bölgesinde takdire şayan birçok projenin olduğunu kaydeden AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı, “İlçe genelinde yapmış olduğu hizmetlerle vatandaşların takdirini toplayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyorum. Başkanımız birçok projeyi hayata geçirmiş ve yeni projelerin yapılması içinde çalışmalarını sürdürmektedir. Bölgenin cazibe merkezi haline gelen Şahinbey Parkı görüyoruz ki vatandaşlarımızın uğrak yeri olmuştur. Bizlerde bu durum karşısında hayranlığımızı gizleyemiyoruz” ifadelerine yer verdi.

USLU, “ŞAHİNBEY PARKI GAZİANTEP’E ÇOK YAKIŞMIŞTIR”
İlk defa böylesine güzel, iç içe organize edilmiş ve çağımıza uygun büyük bir park gördüğünü ifade eden Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu şunları söyledi: “Böyle bir mekanı halkın hizmetine sunduğu için Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’’nu kutluyorum.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile