Şahnibey Belediye Başkanı Tahmazoğlu Açıklaması

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, en büyük sıkıntılarının altyapı kuruluşlarının özellikle de TEDAŞ'ın yaptıkları asfaltları kırması olduğunu belirtti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tahmazoğlu, Binevler Mahallesi'nde yapılan asfalt kaplama çalışmalarını inceledi.

60. Yıl, Yeşilevler, Güneykent başta olmak üzere birçok mahallede asfalt çalışmalarının sürdüğünü, ekiplerinin girdikleri mahallenin tamamını asfaltladığını ifade eden Tahmazoğlu, 10 günden bu yana asfalt çalışmalarının sürdüğünü aktardı. Tahmazoğlu, şöyle devam etti:

''Bizim en büyük sıkıntımız altyapı kuruluşlarının özellikle de TEDAŞ'ın yaptığımız yerleri kırması. Geçen sene biz yine bu mahallemizde asfalt ve kilit taşı çalışması yapmıştık. Görüyorum ki TEDAŞ bizden sonra yaptığı çalışmalarla yapılan bütün kaldırımlar ve yolların büyük bir kısmı maalesef harabeye dönmüş. Şimdi onların kırdığı yerlerde dahil her yeri asfaltlıyoruz.''

Altyapı kuruluşlarına çağrıda bulunan Tahmazoğlu, kuruluşlardan kendileriyle uyumlu çalışmasını istedi. 2013 programlarının belli olduğunu, bunu da bu kurumlara bildirdiklerini vurgulayan Tahmazoğlu, şunları kaydetti:

''Biz asfaltı yaptıktan sonra lütfen gelip buraları kırmasınlar. Bizimle uyumlu çalışsınlar. Daha öncesinde yapacakları iş varsa bunları tamamlasınlar sonradan yapılmış bu güzelim asfaltları bu milletin parası boşa gitmesin. Bunu özellikle buradan vurgulamak istiyorum çünkü vatandaşlar kırılan asfaltları Şahinbey belediyesi ya da ilçe belediyeler kırıyor zannediyor. Halbuki hiç öyle birşey yok, altyapı kuruluşları kırdıkları yerleri tekrar kendileri yapmak zorunda, böyle bir mecburiyetleri var. Kim kırıyorsa asfaltı onun yapmak mecburiyeti var. Ama biz buna rağmen onların kırdığı yerleri genel bir çalışmayla toparladık, inşallah bundan sonra gelip kırmazlar diyorum. Asfaltımızın Binevler Mahallemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.''

Muhabir: Gaziantep

Yayıncı: Sevil Çelik
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile