Edinilen bilgiye göre, Konya Il Emniyet Müdürlügü, devletin vergi kayiplarinin önlenmesi ve haksiz kazancin engellemesine yönelik çalismalarina devam ediyor. Polis ekiplerince ülkenin güvenligine, ekonomisine ve insan sagligina yönelik olusturdugu tehdit ve zararlar nedeniyle kaçak, sahte alkollü içki üretim ve ticaretine yönelik operasyonlara hiz kesmeden devam ediliyor. Polis ekipleri, M.S. isimli bir sahsin alkollü içki içtikten sonra fenalasarak hastaneye kaldirilmasi üzerine harekete geçti. Hastanede tedavi altina alinan M.S.’nin saglik durumunun agir olmasi sebebiyle olayla ilgili çalisma baslatan Konya Emniyet Müdürlügüne bagli Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri, yaptigi çalisma sonucunda M.S.’nin alkollü içki satin aldigi iddia edilen sahsin adresini tespit etti.
Evden yüzlerce litre sahte içki ve alkol üretim malzemesi çikti
2 adrese baskin düzenleyen polis ekipleri, yaptigi aramada içki imalathanesi olarak kullanilan evin alt dairesinde 392 litre sahte alkol, 320 litre etil alkol, 447 adet alkollü içki yapiminda kullanilan aroma ele geçirildi. Sahte içki üretimi yaptigi tespit edilen ve daha öncede benzer sekilde çok sayida suç kaydi olan M.T. (61) ve ogullari B.T. (36) ile Z.T. (38) polis ekiplerince gözaltina alindi. Gözaltina alinan 3 süpheli, emniyetteki islemlerinin tamamlanmasinin ardindan adliyeye sevk edildi.
Sahte Alkol Üreten Baba Ve 2 Oglu Yakalandi
Konya’da bir kisinin sahte içkiden dolayi fenalasmasi üzerine harekete geçen polis ekipleri, 2 adrese düzenledigi operasyonda 392 litre sahte alkol, 320 litre etil alkol, 447 adet alkollü içki yapiminda kullanilan aroma ele geçirdi. Sahte alkol üretimi yaptigi tespit edilen baba ve 2 oglu gözaltina alindi.



















