Sahte Hasta Nakil Araciyla Uyusturucu Sevkiyati Açiklamasi 23 Kilo Esrar Ele Geçirildi

Sahte Hasta Nakil Araciyla Uyusturucu Sevkiyati Açiklamasi 23 Kilo Esrar Ele Geçirildi

Elazig’da polisin süphelenerek durdugu üzerinde ‘Diyaliz Merkezi Hasta Nakil Araci’ yazan minibüste, 23 kilo 200 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri kent meydana gelebilecek her türlü uyusturucu madde kullanimi, ticareti ve sevkiyatinin önlenmesine yönelik olarak Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Çalismalar kapsaminda ekipler, Bingöl yolu polis uygulama noktasinda üzerinde ‘Diyaliz Merkezi Hasta Nakil Araci’ ibaresi bulunan ancak görünüs itibariyle süpheli görülen bir minibüsü durdurdu. Araç içerisinde dedektör köpek Nina ve narkotik birimleri tarafindan arama yapildi. Yapilan aramada araç içerisindeki bir valizde 49 parça halinde toplam 23 kilo 660 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Konu ile ilgili olarak araçta bulunan E.B. ve N.B., ‘Uyusturucu Madde Ticareti Yapmak’ suçundan yakalanarak gözaltina alindi. Süpheliler, Il Emniyet Müdürlügünde tamamlanan islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile