Sakarya Gazeteciler Birligi (SGB) Baskani Müjdat Çetin ve Genel Sekreter Ekrem Ürdüç’ün organize ettigi ve birlik üyelerinin yani sira sehirde görev yapan basin mensuplarinin da katilimiyla gerçeklesen 2 saatlik doga yürüyüsü sonrasinda basin Keremali zirvesine ulasti.
Sonbaharin getirdigi güzel renk cümbüsü arasinda zirveye çikan gazeteciler dogal ortamda kestane agaçlarindan dökülen kestanelerin tadina bakma imkani da buldular. Yürüyüs sonrasinda Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan’in Akyazi Güzlek Mahallesi Mesire Alani’nda konuk ettigi gazeteciler mangal keyfi yasadilar.
SGB Baskani Müjdat Çetin, Belediye Baskani Bilal Soykan’a güzel ev sahipligi için tesekkür ederken, “Meslektaslarimiz bir gün de olsa stresten uzak doga ortaminda güzel bir gün geçirdiler. Bu tür sosyal aktivitelerimizi bundan sonra da daha genis sekilde sürdürmek istiyoruz. Etkinligimize katilan meslektaslarimiza ve bize ilçesinin güzel doga ortamini görmemizi saglayan Akyazi Belediye Baskanimiz Bilal Soykan ve ekibine tesekkür ediyorum. Böylesine güzel doga ortamini herkesin görmesini ve zirveye ulasip Keremali Türbesi’ni ziyaret etmelerini öneriyorum” dedi.
Sakarya Basini Zirveye Çikti
Sakarya’daki basin mensuplari Akyazi Güzlek Mahallesi’nde zirve olarak nitelendirilen bin 543 metre yükseklikteki Keremali Yaylasi’nda yaptiklari doga yürüyüsü çerçevesinde Keremali Türbesi’ni ziyaret ettiler.



















