Sakarya Büyükşenir Belediye Başkanı Toçoğlu Açıklaması

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni yılda Sakarya Yerel Demokrasi (SAYDEM) portalını hizmete aldıklarını bildirdi.

Toçoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni yılla Sakaryalıları hızlı ve kolay ulaşılabilir yeni teknolojilerle buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.

Kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri, diğer aktörler ve vatandaşlarla şehri birlikte yönetmek istediklerini ifade eden Toçoğlu, "Yeni yılda SAYDEM'i hizmete alıyoruz. Geleceğin Sakarya'sını katılımcı belediyecilik anlayışıyla hayata taşıyabileceğimizin farkındayız. SAYDEM de bu anlayışımızın hayata geçirilmiş hali olacak. Yeni hizmetimizle tüm aktörlerimiz tek tuşla öneri ve görüşlerini büyükşehir belediyemize iletebilecekler" diye konuştu.

Toçoğlu, yeni yılda kurumsal internet sayfasının yeni yüzüyle vatandaşların kullanımında olacağını belirterek, "Vatandaşlarımızın şehrimizle ilgili aradıkları birçok şeye ulaşabilecekleri Sakarya şehir portalı hemşerilerimize hizmet sunmaya devam edecek. Ayrıca ücretsiz kablosuz internet erişim hizmetimiz de Sakaryalıların hizmetinde olacak" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile