Sakarya'da Film Sahnelerini Aratmayan Olay

Sakarya'da Film Sahnelerini Aratmayan Olay

Sakarya’nin Pamukova ilçesinde alkollü oldugu için polisin ‘dur’ ihtarina uymayarak önce araç ile sonrasinda ise yaya olarak kaçmaya çalisan sahis, moto kuryenin destegi ile yakalandi. Film sahnelerini aratmayan o anlar ise güvenlik kamerasina yansidi.

Olay, geçtigimiz günlerde Pamukova ilçesinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, polis ekiplerince süphelenilerek durdurulmak istenen bir sahis kaçmaya basladi.

Önce araç ile sonrasinda ise yaya olarak kaçmaya çalisan sahis Fatih Caddesi Varna Sokak’a girdi. Burada devam eden kovalamacaya sahit olan ve sokak üzerinde bulunan bir isletmede moto kurye olarak çalisan Özer Çot, duruma duyarsiz kalmadi. Direksiyona geçen motosikletli kurye, polisi de arkasina alarak kaçan sahsin pesine düstü. Sahis, kisa süre sonra motosikleti kuryenin de destegi ile yakalandi.

O anlar kamerada

Öte yandan, sokakta yasanan kovalamaca isletmenin güvenlik kamerasina yansidi. Görüntülerde, hizla kaçan sahsin pesinde gelen polisi görerek motosiklete binen Özer Çot’un, polis ile birlikte sahsin pesine düstügü anlar yer aldi.

Yasananlari anlatti

Isletmede moto kuryelik yapan ve yasanan olayi anlatan Özer Çot, “Sahis, polisin ‘dur’ ihtarina uymamis. Araci ile kaçmaya baslayan sahis daha sonra Dörtyol agzinda aracini birakip kosarak kaçmaya çalismis. Dükkanimizin önünden asagiya dogru kaçmaya çalistigi esnada düstü. Bizde gördük ama ne oldugunu anlamadik. Polisi görünce yardim etmek istedim, motosikletim ile birlikte sahsin pesine gittik. Ve daha sonrasinda polisler sahsi yakaladi” ifadelerine yer verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile