Sakarya'da Kurban Bayrami Güvenlik Tedbirleri Toplantisi

Sakarya'da Kurban Bayrami Güvenlik Tedbirleri Toplantisi

Sakarya’da Kurban Bayrami’nin huzur ve güven içerisinde geçmesi için güvenlik tedbirleri toplantisi gerçeklestirildi. Vali Çetin Oktay Kaldirim baskanliginda yapilan toplantida her alanda alinan önlemler görüsüldü.

Kurban Bayrami’nin Sakarya’da huzur ve güven içerisinde geçebilmesi için her alanda alinan önlem ve yapilan çalismalarin görüsüldügü ‘Kurban Bayrami Güvenlik Tedbirleri Toplantisi’na, Vali Çetin Oktay Kaldirim baskanlik etti. Valilik Toplanti Salonunda gerçeklestirilen toplantiya; Vali Yardimcisi Ersin Emiroglu’nun yani sira Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Sungur Mehmet Yeni, Il Emniyet Müdürü Selçuk Dogus, Il Jandarma Komutani J. Alb. Aydin Kutlu, ilgili kurum ve kurulus yetkilileri katildi.

Ilgili kurum ve kuruluslarin bayram öncesi ve süresince sorumluluk alanlarinda yaptiklari çalismalar ve hazirliklar ile ilgili brifing sunduklari toplantida Vali Kaldirim, vatandaslarin bayrami huzur ve güven içerisinde geçirmesi, herhangi bir sorun yasamamasi için hizmetlerin eksiksiz yerine getirilmesi talimatini verdi. Kurban Bayrami nedeniyle özellikle kara yollarinda trafik hareketliliginin baslayacagini ifade eden Vali Çetin Oktay Kaldirim, “Tüm vatandaslarimizin bayrami huzur ve güven içerisinde geçirmeleri amaciyla Valilik olarak tüm birimlerimizle birlikte gerekli önlemlerimizi simdiden aldik. Bayram ve tatil süresince meydana gelebilecek herhangi bir olumsuz duruma karsi tüm birimlerimiz teyakkuzda olacaklar. Ülkemizin önemli akslarinda bulunan Ilimize gelecek, Ilimizden yola çikacak ve geçecek olanlardan trafik kurallarina riayet etmelerini ve özellikle emniyet kemeri takilmasi hususuna özel bir önem vermelerini istiyoruz” dedi.

Vali Kaldirim, “Tedbirler alininca ve bilinçli davraninca herkesin hayati kolaylasiyor. Bayram süresince özellikle kara yollarinda herhangi bir sorun yasanmamasi adina trafik ekiplerimiz sehir içi ve sehirlerarasi yollarda da gece gündüz demeden yogun bir denetim ve bilgilendirme faaliyetlerinde bulunacaklar. Ancak vatandaslarimizin da alinan önlemler ve tedbirlere ve kurallara riayet etmeleri; hem kendileri hem de sevdikleri açisindan bayramin bayram tadinda yasanmasina vesile olacaktir. Öncelikle trafige çikacak olan sürücülerimizden; seyahat süresince konsantrasyonlarinin dagilmamasi, uykusuzluk ve yorgunluga karsi mola vererek yollarina devam etmelerini, hiz sinirlarina katiyen uymalarini, ön ve arka koltukta emniyet kemeri takilmasini, araç kullanirken cep telefonu kullanmamalarini, serit ve takip kurallarina riayet etmelerini istiyoruz. Sakaryali aziz hemsehrilerimizle birlikte; tüm Islam Aleminin ve bayramda görev yapacak tüm personelin simdiden Kurban Bayrami’ni tebrik ediyorum. Bayrami sevdiklerimizle bir arada, herhangi bir sorun yasanmadan, kazasiz ve belasiz bir sekilde, rahat ve huzur içerisinde geçirmeyi temenni ediyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile